Kurser

Nyt
1 dags konference

ROBOTBRAG 2021! Velkommen til fremtiden.

Få inspiration til jeres næste skridt med robotter og automation ved ROBOTBRAG hos Teknologisk Institut i Odense, hvor du kan få et indblik i morgendagens produktions- og robotteknologi.

  • Oplev fremtidens robotter (og hils heriblandt på Boston Dynamics' terrængående Spot-robot)
  • Kom i dialog med Teknologisk Instituts robot- og automationsspecialister
  • Mød mere end 60 robot- og automationsleverandører til DIRA Business
  • Lær hvordan I kan komme i gang eller videre med robotter i jeres virksomhed på vores konferencespor

... og meget mere!

ROBOTBRAG2021formiddag2
...eller...ROBOTBRAG2021eftermiddag2

 


Teknologisk Institut åbnede sin første af i alt tre robotinnovationshaller i Odense for 10 år siden - og har sidenhen positioneret sig som et af de førende forsknings- og teknologicentre inden for robotteknologi og kunstig intelligens i Europa.

Torsdag den 26. august 2021 åbner Teknologisk Institut portene til disse robotfaciliteter, så alle nysgerrige virksomheder og andre relevante aktører kan komme ind og få et kig på de nye, innovative teknologier, der står og venter rundt om hjørnet. Det sker i samarbejde med DIRA Business, der fungerer som robotindustriens udstillingsvindue.

Ved sidste ROBOTBRAG slog vi rekord med over 1.500 deltagere, men denne gang er vi selvfølgelig nødt til at tage hensyn til de begrænsninger, som COVID-19 medfører. Det betyder først og fremmest, at vi har flyttet arrangementet fra efterår til sommer, så vi blandt andet kan udnytte vores udendørs arealer. Vi har også valgt at dele dagen op i to identiske dele, så man enten kan besøge os om formiddagen eller om eftermiddagen. Derudover vil vi designe dagen og rammerne, så vi kan overholde alle officielle retningslinjer og sikre en tryg deltagelse for alle.

Vi udvider også med en læringsdag for elever og studerende dagen efter selve ROBOTBRAG - både for at målrette aktiviteterne og yderligere reducere antallet af mennesker samlet på ét sted.

Vi ser frem til et brag af en dag med dig som gæst!

Scroll


ROBOTBRAGprogram


Program for konferencesporene bliver offentliggjort i løbet af foråret.

Robotterne arbejder hele dagen - sideløbende med konferenceoplæggene - og Teknologisk Instituts specialister står klar til at svare på spørgsmål inden for områderne...


RobotArbejdsområder

Uddannelsesinstitutioner

Er du studerende eller underviser fra en uddannelsesinstitution, så tag fat i seniorprojekleder Steen Harder Ulrichsen på shu@teknologisk.dk og hør mere om læringsdagen den 27. august 2021.

Sted

Teknologisk Institut
Forskerparken 10
5230 Odense M

Book en udstillingsstand til DIRA Business

Ønsker du at udstille til ROBOTBRAG, kan du kontakte DIRAs netværkskoordinator Kathrine Viskum på info@dira.dk eller 72 20 20 73.

Pressehenvendelser

Mette Rønn
Kommunikationskonsulent
72 20 10 41
metr@teknologisk.dk

Bemærk!

Der vil blive taget fotos og video på dagen til ekstern kommunikation. Ved deltagelse i arrangementet accepterer du dette.

ROBOTBRAGarrangører

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på