Kurser

2 dages kursus

SAFe for Teams – med SAFe® Practitioner certificering

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
DKK  10.999
ekskl. moms
Nr. 90710 P
3,7
Meget godt
13 anmeldelser

Opbyg de nødvendige færdigheder for at blive medlem af et high-performance-team i et Agile Release Train (ART) — og lær at samarbejde effektivt med andre teams. På kurset får du forståelse for, hvordan et ART leverer værdi, og hvordan du effektivt udfører din rolle ved hjælp af Scrum, Kanban og XP.

På kurset lærer du, hvordan man skriver User Stories og Features, planlægger og eksekverer iterationer og planlægger Program Increments (PI). Du stifter bekendtskab med begreber som Continuous Delivery Pipeline og DevOps-kulturen og lærer, hvordan man effektivt arbejder sammen med andre teams i programmet, og hvad det kræver for kontinuerligt at forbedre toget.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til teammedlemmer, som anvender SAFe® til at skalere Lean og agil udvikling. Det kan være, du er IT-udvikler, tester, designer eller har en anden rolle, som indgår i et team, som er en del af et Agile Release Train.

Forudsætninger

Alle er velkomne til at deltage i dette kursus, uanset deres erfaringsniveau med SAFe. For at få mest muligt ud af dette intensive kursus og være bedst muligt i stand til at bestå certificeringseksamenen, anbefaler vi dog, at du har erfaring med agile koncepter og principper som Scrum, Kanban og XP, og at du har kendskab til processer til software- og hardwareudvikling.

Derudover skal du have gode engelsk-kundskaber, da alt materialet, certificeringen og mange begreber i SAFe® er på engelsk.

Udbytte

 • Lær at udføre rollen som SAFe® Practitioner
 • Forstå SAFe®-rammeværket, og hvordan man skalerer agil udvikling i organisationen
 • Lært at kende dit team og dets rolle i et Agile Release Train
 • Lær at planlægge iterationer
 • Lær at eksekvere iterationer og demonstrere deres værdi
 • Lær at planlægge Program Increments (PI)
 • Lær at integrere og arbejde med andre teams

Indhold

 • Introduktion til Scaled Agile Framework (SAFe®)
 • Hvordan man opbygger et agilt team
 • Hvordan man planlægger iterationer
 • Hvordan man eksekverer iterationer
 • Hvordan man eksekverer Program Increments

Kurset giver dig en overordnet introduktion til, hvordan man opbygger et effektivt agilt team, der leverer kontinuerlig værdi sammen med de andre teams i et Agile Release Train (ART).

Anmeldelser af SAFe for Teams – med SAFe® Practitioner certificering

3,7
 
Meget godt Baseret på 13 anmeldelser
Fremragende
Meget godt
Udmærket
Mindre godt
Ikke godt

Form

Undervisningen er en kombination af klasseundervisning, case- og gruppearbejde, selvstudie samt hjælpeværktøjer og øvelser. For at opnå det fulde kursusudbytte vil der efter kurset være en selvstudieperiode inden eksamen.
 
For at du kan bestå din SAFe® Practitioner-eksamen, er det dog nødvendig, at du selv går i dybden med stoffet efter kurset. Til dette formål får du adgang til Scaled Agiles SAFe® Community Platform i 365 dage. Her finder du en endnu mere detaljeret gennemgang af SAFe®-rammeværket, nyttige videoer og guides, skabeloner og meget mere.
 

Certificering

Certificeringseksamenen gennemføres ikke som en del af kurset, men gennemføres online på egen hånd inden for 30 dage efter kurset og selvstudieperioden. Eksamen foregår online uden hjælpemidler på Scaled Agiles online Community-platform. Her finder du også en testeksamen og andre materialer, du kan bruge til eksamensforberedelse sammen med de materialer, du får udleveret på kurset.

Afhængigt af din forkundskab til SAFe® og agil udvikling skal du regne med at bruge noget tid på yderligere selvstudie efter kurset for at klæde dig sig bedst muligt på til at bestå din certificeringseksamenen.

Beståelsesprocent: Beståelsesprocenten for certificeringen er i snit 93%
Antal spørgsmål: 45
Tid: 90 minutter, senest 30 dage efter kurset
Format: multiple choice

Du skal have mindst 35 spørgsmål rigtigt, for at bestå certificeringen.

Certificeringen er inkluderet i kursusprisen.

Se vores øvrige kurser indenfor Agile, Scrum og SAFe

23717
Underviser

Troels

Troels er Agile Coach og Senior Agil Projektleder. Han er akkrediteret underviser i SAFe® (SPC5) og forfatter til bogen "Scrum Done Right". Med mere end 20 års praktisk erfaring som teknisk projektleder, konsulent og rådgiver har Troels specialiseret sig i agil produktudvikling, high performing teams og agile værktøjer.

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk