Kurser

2 dages kursus 
Læring inden for et specifikt emne

SAFe for Teams – med SAFe® Practitioner certificering

Tid & sted
Tilbydes som firmakursus.

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til kurser@teknologisk.dk for at høre mere.
Pris efter aftale
Nr. 90710 P
3,7
Meget godt
14 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Opbyg de nødvendige færdigheder for at blive medlem af et high-performance-team i et Agile Release Train (ART) — og lær at samarbejde effektivt med andre teams. På kurset får du forståelse for, hvordan et ART leverer værdi, og hvordan du effektivt udfører din rolle ved hjælp af Scrum, Kanban og XP.

Hop på det agile tog, og skab værdi

Kurset giver dig en overordnet introduktion til, hvordan du opbygger et effektivt agilt team, der leverer kontinuerlig værdi sammen med de andre teams i et Agile Release Train (ART).

På kurset lærer du, hvordan du skriver User Stories og Features, planlægger og eksekverer iterationer og planlægger Program Increments (PI).

Du stifter bekendtskab med begreber som Continuous Delivery Pipeline og DevOps-kulturen og lærer, hvordan du effektivt arbejder sammen med andre teams i programmet, og hvad det kræver for kontinuerligt at forbedre toget.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til teammedlemmer, som anvender SAFe® til at skalere Lean og agil udvikling. Det kan være, at du er IT-udvikler, tester, designer eller har en anden rolle, som indgår i et team, som er en del af et Agile Release Train.

Forudsætninger

Alle er velkomne til at deltage på kurset, uanset deres erfaringsniveau med SAFe. For at få mest muligt ud af dette intensive kursus, og være bedst rustet til at bestå certificeringseksamenen, anbefaler vi, at du har erfaring med agile koncepter og principper som Scrum, Kanban og XP, og at du har kendskab til processer til software- og hardwareudvikling.

Derudover skal du have gode engelsk-kundskaber, da alt materialet, certificeringen og mange begreber i SAFe® er på engelsk.

Udbytte

 • Lær at udføre rollen som SAFe® Practitioner
 • Forstå SAFe®-rammeværket, og hvordan du skalerer agil udvikling i organisationen
 • Lær at kende dit team og dets rolle i et Agile Release Train
 • Lær at planlægge iterationer
 • Lær at eksekvere iterationer og demonstrere deres værdi
 • Lær at planlægge Program Increments (PI)
 • Lær at integrere og arbejde med andre teams

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

Certificeret underviser.png

Certificeret underviser

Mulighed for at tage certificering.

Certificering / eksamen

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

For at sikre den bedste læring vil der være mulighed for casearbejde.

Casearbejde

Materiale på engelsk

Materiale på engelsk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Indhold

 • Introduktion til Scaled Agile Framework (SAFe®)
 • Hvordan du opbygger et agilt team
 • Hvordan du planlægger iterationer
 • Hvordan du eksekverer iterationer
 • Hvordan du eksekverer Program Increments
 • Kurset giver dig en overordnet introduktion til, hvordan du opbygger et effektivt agilt team, der leverer kontinuerlig værdi sammen med de andre teams i et Agile Release Train (ART)

Anmeldelser af SAFe for Teams – med SAFe® Practitioner certificering

3,7
 
Meget godt Baseret på 14 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt

Form

Undervisningen er en kombination af klasseundervisning, case- og gruppearbejde, selvstudie samt hjælpeværktøjer og øvelser. For at opnå det fulde kursusudbytte vil der efter kurset være en selvstudieperiode inden eksamen.

For at du kan bestå din SAFe® Practitioner-eksamen, er det nødvendigt, at du selv går i dybden med stoffet efter kurset. Til formålet får du adgang til Scaled Agiles SAFe® Community Platform i 365 dage. Her finder du en endnu mere detaljeret gennemgang af SAFe®-rammeværket, nyttige videoer og guides, skabeloner og meget mere.

Certificering

Certificeringseksamenen gennemføres ikke som en del af kurset, men gennemføres online på egen hånd inden for 30 dage efter kurset og selvstudieperioden. Eksamen foregår online uden hjælpemidler på Scaled Agiles online Community-platform. Her finder du også en testeksamen.

Afhængigt af din forkundskab til SAFe® og agil udvikling skal du regne med at bruge noget tid på yderligere selvstudie efter kurset for at klæde dig sig bedst muligt på til at bestå din certificeringseksamenen.

 • Beståelsesprocent: Beståelsesprocenten for certificeringen er i snit 93%
 • Antal spørgsmål: 45
 • Tid: 90 minutter, senest 30 dage efter kurset
 • Format: Multiple choice

Du skal have mindst 35 spørgsmål rigtigt, for at bestå certificeringen.

Certificeringen er inkluderet i kursusprisen.

Se vores øvrige kurser indenfor Agile, Scrum og SAFe.

28696
28695
Underviser

Timo Larsen

Timo er Senior Management Consulting & Trainer. Han er akkrediteret underviser i SAFe® (SPC5) og underviser i Leading SAFe®, SAFe® for Teams, SAFe® Scrum Master, SAFe® Product Owner/Product Manager og er desuden certificeret i PRINCE2® og Lean Six Sigma. Timo er uddannet Cand. Merc. fra CBS og har mere end 20 års praktisk erfaring med forretnings- og IT-transformationer ud fra agile metodikker.

Underviser

Peter Klinge Dahlhus

4.33/5 (3 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Peter har mange års praktisk erfaring med udøvelse af projekt-, program- og porteføljeledelse. Peter er stærk på formidling og vidensdeling, fra mange års praktisk erfaring med undervisning og træning. Af natur er Peter nysgerrig og hans teoretiske viden er hentet dels fra en Cand. Oecon, en Master in Project Management og flere certificeringer.