Salgsrobusthed og salgsmodighed som sælger

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

salg

Salgsrobusthed og salgsmodighed som sælger

3 min.

”Du er den fødte sælger” er en sætning man hører ofte - men salgsevner er ikke noget, der kommer af sig selv. Den gode sælger består af mange andre ting end bare en ekstrovert personlighed.

Et succesfuldt salg kan skyldes mange elementer, men især salgsrobusthed og salgsmodighed er to vigtige faktorer, ifølge sales training & coaching eksperten, Alexandra Svarre.

Salg er præget af op- og nedture, og derfor er salgsrobusthed rigtig vigtigt. Som sælger skal man kunne klare mange afslag, og stadig tilgå den næste potentielle kunde med den samme tilgang og gåpåmod som til alle andre. 

Robusthed og modighed har en helt afgørende effekt inden for salg” – Alexandra Svarre.

En kunde er ikke en standard kunde, men i stedet helt unik hver gang og skal ikke serveres for et standardpitch – i stedet skal det tilpasses kundens behov og ønsker. Ifølge Alexandra Svarre, handler salg om en mentalindstilling og stolthed.

For at komme i den rigtig rolle som en robust og modig sælger, bør man have et afslappet forhold til kunden, ifølge Alexandra Svarre, og forstå hvilken forskel man gør som sælger. Det skaber et bedre forhold til kunden, og skaber større tillid, hvilket udmunder i et godt samarbejde og salg.

Sælgeren med salgsrobusthed og salgsmod:

  • Hviler i sin rolle – er autentisk
  • Har forståelse for menneskets (kundens) psykologi
  • Har en kompetent tilgang og er tydelig, men med respekt

Ovenstående er overordnet, ifølge Alexandra Svarre, opskriften på den gode og dygtige sælger. Som sælger kan det derfor være en hjælp at finde ud af lige præcis, hvor ens styrker og svagheder er.


Vil du vide mere?

På Teknologisk Institut har vi flere forskellige salgskurser, hvor du kan øge dine kompetencer. På kurserne opkvalificerer du din salgsfaglighed og får redskaber til at skabe konkrete resultater på jobbet. Læs mere om salgskurserne, eller ring til os på  72 20 30 00, så vi kan vejlede dig i den rigtige retning.


Kilde: Alexandra Svarre, interview til TI Podcast