Sebastian Nybo

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Sebastian Nybo

Billede af Sebastian Nybo. Underviser på Teknologisk Institut.

Sebastian Nybo er en prisbelønnet foredragsholder, forfatter og erhvervspsykologisk rådgiver. Med mere end 25 års erfaring som konsulent med speciale i ledelse og turn-around processer er Sebastian Nybo en af de førende eksperter inden for ledelse og organisationsudvikling, og som underviser er han både nærværende og inspirerende.

Sebastian Nybo er specialiseret inden for emnerne Innovation, High Performance Teams, Følelsesmæssig Intelligens, samt Lederudviklingsprogrammer og Selvledelse. Sebastian har skrevet en række bøger, bl.a. "Det indre lederskab", "På sporet af det etiske menneske” - i samarbejde med HH Dalai Lama - samt bestselleren “Sådan håndterer du besværlige personer”. Han har også udviklet og lagt stemme til Danmarks mest solgt meditations CD - “Ro, Balance og Indsigt”.

På Teknologisk Institut underviser Sebastian på følgende kurser:

Teknologisk Institut tilbyder også firmatilpassede kurser med Sebastian Nybo, målrettet jeres aktuelle behov. Læs mere om firmakurser og kontakt os og få et tilbud.

Se øvrige udvalgte undervisere på Teknologisk Institut