Kurser

2 dages kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Skab effektive e-learningkurser - start ved begyndelsen

Tid & sted
Tilbydes som firmakursus.

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til kurser@teknologisk.dk for at høre mere.
Pris efter aftale
Nr. 89022 A
4,2
Fremragende
10 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Danske virksomheder har for alvor taget e-learning til sig. Det er blevet en integreret del af den interne uddannelse, og efterhånden som erfaringen vokser, vil mange nu gerne trække udviklingen hjem i eget hus - enten helt eller delvist. Er man dygtig, kan der være gode penge at hente. Er man knap så erfaren, kan lærepengene blive dyre. De mange muligheder for flot grafik, lækre medier og spændende funktioner har det med at stjæle opmærksomheden, så man ikke får startet ved begyndelsen.

Et vellykket e-learningkursus begynder med et godt pædagogisk design og et veldrejet storyboard. Dette kursus tager fat på kursusudviklerens grundlæggende spørgsmål: Hvordan designer jeg et kursus, så medarbejderne lærer det, der er hensigten? Og hvordan omsætter jeg dét til et storyboard, der kan produceres? Og herefter kommer vi til de spændende muligheder.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, der gerne vil have en basisværktøjskasse med redskaber, så du selv kan skrive storyboards - uanset om du endnu har dit første storyboard til gode, eller om du allerede har prøvet kræfter med disciplinen.

Du er muligvis fageksperten, der skal klæde jeres medarbejdere på inden for dit felt, underviseren der vil transformere tilstedeværelseskurser til e-learning, HR-konsulenten der skal udvikle medarbejdernes kompetencer eller kommunikationsmedarbejderen, der gerne vil tage e-learning i brug som formidlingsmetode

Kurset giver dig indsigt i, hvordan du skaber et godt pædagogisk design, der får kursisterne i mål, og hvordan du skriver et storyboard, der giver det ønskede resultat. Kurset tager dig gennem alle aspekter af learning design, og du får konkrete værktøjer til at gribe opgaverne an.

De redskaber, du får på kurset, er bredt anvendelige og kan bruges, uanset om du skal udvikle et onboarding program til nye medarbejdere, systemtræning og et jura kursus.

Udbytte

 • Lær at lave gode læringsmål – og hvorfor det er afgørende for kursets succes
 • Lær hvordan du stiller skarpt på din målgruppe
 • Lær hvordan du laver et godt pædagogisk design, så kurset bliver effektivt. Dvs. hvordan du strukturer kurset, vælger virkemidler og medier. Du får en grundlæggende forståelse af læreprocesser, som er direkte anvendelig i kursusdesignet
 • Lær hvordan du skriver et storyboard, der kan læses, forstås og produceres
 • Lær hvordan du skaber en god formidling vha. auditive og visuelle elementer, der baserer sig på indsigt i kognitive processer

Indhold

Kurset kommer bl.a. omkring følgende emner:

 • Læringsmål
 • Modelkursisten
 • Kognitive processer og hukommelse
 • Læreprocessens elementer og struktur
 • Virkemidler
 • Medievalg
 • Design af aktiviteter og inddragelse af kursisten i kurset
 • Sproglig formidling i tale og skrift
 • Samspil mellem auditive og visuelle elementer

Anmeldelser af Skab effektive e-learningkurser - start ved begyndelsen

4,2
 
Fremragende Baseret på 10 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.
Fremragende
Meget godt
Udmærket
Mindre godt
Ikke godt
Underviseren var god til at forklare og - hvor nødvendigt - uddybe eller sætte emnet i en anden kontekst. Der blev også givet tid til, at kursisterne kunne diskutere omkring emnerne
 - Kristian Pedersen VEJ-EU.

Form

Du kommer til at arbejde aktivt med alle opgaver i learning design og storyboarding, så du får afprøvet de værktøjer, du bliver præsenteret for.

Kurset veksler mellem præsentationer, gruppeopgaver og drøftelser i plenum.

Kurset er ikke et teknisk produktionskursus og indeholder derfor ikke gennemgang af og træning i produktionsværktøjer eller –systemer.

Se vores øvrige kurser indenfor Facilitering og undervisningsteknik.

23370
Underviser

Dorte Wiborg

Kurset afholdes af learning designer Dorte. Hun har gennem de sidste 12 år udviklet e-learning kurser til landets større virksomheder om bl.a. finansiel rådgivning, psykiatri, forretningsetik, arbejdsmiljø – og stort set alt derimellem.

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk