Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
flaske
Nyt
1 dags kursus

Smagen af fermentering

Teknologisk Instituts specialister guider dig vej gennem den nye hotte trend fermentering.Fermentering af både vegetabilske råvarer og kød har holdt sit indtog i gastronomien og industrielle produkter, men det kræver styr på mikrobiologi, råvarer og produktsikkerhed.Fermentering giver mulighed for at opnå nye smage, øget holdbarhed og spændende nye produkter.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 4 besvarelser

På kurset får du viden om

  • Teorien bag fermenteringen
  • Introduktion til mikrobiologi
  • Hands on mikrobiologi (Mikroskopi, PH måling og vandaktivitet)
  • Sundhedsaspekter ved fermenteret produkter
  • Sensorisk smagning
  • Smagen af fermentering
  • Signatursmagsstoffer
  • DO’S and DON’TS i fermentering – hvad er smart og hvad er farligt

Deltagerprofil

  • Drikkevare- og fødevareproducenter
  • Kvalitetschefer og produktudviklere
  • Kokke
  • Dig, med mod på at fermentere derhjemme

Undervisere

  • Seniorspecialist Anders Iversen. Mikrobiolog med en fortid som forsker ved iNANO på Aarhus Universitet. Anders Iversen er ansvarlig for Teknologisk Instituts Fermentarium og FoodtureLab.

  • Karseten Kramer Vig. Rådgiver om sensorik, forbrugertest og forbrugerindsigt herunder observationsstuder og andre markedsanalyser. Har mere end 20 års erfaring med produktudvikling med fokus på smag og konsistens, sensorisk analyse og forbrugertestning i produktudvikling og markedsføring.

Form

Kurset veksler mellem teori, smagninger og praktiske forsøg.

Du får et kursusbevis på deltagelsen.

Vi afholder kurset løbende i både Aarhus og Taastrup - følg med på siden for aktuelle datoer

Rabat

Hvis du er medlem af Danish Food Cluster får du 10% rabat. Oplys venligst ved tilmelding.

Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser