Kurser

Nyt1 dags webinar 
Online seminar med live oplæg

Smagsgivere til plantebaserede produkter

6. december 2022 Webinar Garantifor afholdelse
DKK  0
Nr. 91237

Webinaret henvender sig til dig der er interesseret i plantebasseret produktudvikling.

Forbrugerne efterspørger velsmagende produkter, vi sætter her fokus på hvordan forskellige smagsgivere kan bidrage med umami (en mere fyldig smag) til plantebaserede produkter. Vi har i projektet ”Mere smag til grønne produkter” testet forskellige smagsgiver og vi deler på webinaret bl.a. ud af resultaterne og erfaringerne fra den deskriptive test og forbruger testen.

Projektet er et samarbejdsprojekt støttet af Food and Biocluster Denmark.

Arrangementet er støttet af Uddannelses og Forskningsstyrelsen. Når du deltager i dette event, vil din tid blive anvendt som medfinansiering på projektet Innovationskraft, som er støttet af Uddannelses og Forskningsstyrelsen.

FBCD logo

Vælg dato

Webinar
6. december 2022
 Garantifor afholdelse

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk