Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
kussus

Sous vide - lær den sikre vej til et godt produkt

Kom og lær metoder til at udvikle dine egne produkter og få flere fakta om sous vide - med fokus på kvalitet og fødevaresikkerhed. Kurset henvender sig til produktudviklere, egenkontrolansvarlige og andre madentusiaster.

Med sous vide kan du styre udseende, mørhed og saftighed ved at vælge den rette kombination af temperatur og tilberedningstid.

På kurset afprøver vi metoder til udvikling af sous vide-produkter, som nemt kan implementeres i virksomhedens produktudvikling. Undervejs vil vi arbejde med:

  • Konceptudvikling
  • Spisekvalitet
  • Fødevaresikkerhed
  • Bæredygtighed

Program

  • Introduktion til sous vide
  • Produktdesign
  • Praktik i køkkenet - fremstilling af produkter og sensorisk bedømmelse
  • Fødevaresikkerhed – risikovurdering af egne opskrifter
  • Kåring af dagens bedste koncept – ud fra kvalitet, fødevaresikkerhed og kundetilfredshed

Udbytte

Efter kurset har du kendskab til gældende regler og metoder til vurdering af varmebehandlingens drabseffekt.
Metoder til test af spisekvalitet, fødevaresikkerhed og til udbytteoptimering, der nemt kan implementeres i virksomhedens produktudvikling, er afprøvet.

Undervisere

Annnemarie Gunvig & Mari Ann Tørngren

Andre kurser