Kurser

StartUp Walk-In: Når idéen giver børn mulighed for at gå

Går du med en iværksætter i maven, og har du en innovativ robotteknologisk idé? Måske du allerede har taget springet? Så er StartUp Walk-In stedet for dig.

Den 22. april 2021 klokken 15:30 til 17:30 kan du suge til dig af viden om, hvordan det er at starte en robotvirksomhed, samtidig med at du kan få en masse gode råd.

ElenaStartUpWalkIn

Mød Elena Garcia

Spanske Elena García fik for nogle år tilbage en teknologiidé, der senere ville vise sig at få stor betydning.

Den spanske iværksætter er medstifter og direktør for Marsi Bionics og har en ph.d. i robotteknologi. Hun er medlem af det spanske nationale forskningsråd, hvor hun har opnået banebrydende resultater.

Elena García har blandt andet udviklet exoskeletter til behandling af børn med neurologiske sygdomme.

Teknologien har hjulpet mange børn med at komme til at gå, selvom deres sygdom ikke tillod det.

Elena García er medlem af mange komiteer – blandt andet en arbejdsgruppe i ministeriet for videnskab i Spanien og i juryen for Princess of Asturias Scientific and Technical Research Awards. Hun har modtaget mere end 35 priser for sit arbejde med velfærdsteknologi.

Hør mere om Elena Garcías motivation og vej som startup og hendes opskrift på de mange succeser til StartUp Walk-In den 22. april 2021.


 


Til StartUp Walk-In kan du…

  • Snuse til start up-miljøet og suge ny viden til dig. Her har du chancen for at møde ligesindede mennesker og udvide dit netværk.
  • Blive klogere på, hvad der sker på iværksætterfronten til arrangementets Open Mic, hvor nogle af de nyeste idéer inden for robotteknologi præsenteres
  • Møde dette arrangements rollemodel, Elena García, og tage ved lære af hendes erfaringer
 
Følgende virksomheder vil denne gang dele deres tanker til Open Mic:
Skulle du ogå have lyst til at give liv til din egen idé og få feedback fra fagligt kompetente personer, kan du fremlægge din idé til Open Mic. Skriv til Kathrine Viskum for at komme på listen.
 

Pris

Som altid er arrangementet gratis, mens at udbyttet er værdifuldt.

Tid og sted

Torsdag den 22. april 2021 klokken 15:30 til 17:30

StartUp Walk-In vil denne gang blive afholdt online. Du vil dog stadig få rig mulighed for at netværke og møde ligesindede - blot i et virtuelt format.

StartUp Walk-In vil blive afviklet via Zoom. Link udsendes før afholdelse.

 

StartUpHub-logoer1_690

StartUpHub-logoer2_690

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på