Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Strategisk kommunikationsrådgiver

Bliv certificeret strategisk kommunikationsrådgiver og få papir på din strategiske rådgiverkraft. Dette unikke forløb fokuserer på opdatering af din viden og udvikling af din strategiske adfærd. Du får enkle værktøjer til at blive endnu skarpere og on-the-spot træning i at bruge dem på aktuelle cases fra nogle af landets største organisationer.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 36 besvarelser

Få mere gennemslagskraft som rådgiver

Som rådgiver er det ikke nok at være fagligt dygtig. Du skal mestre den vanskelige kunst, at lykkes med snilde og gennemslagskraft på én gang. I udviklingsforløbet Strategisk Kommunikationsrådgiver får du masser af sparring til, hvordan du kan lykkes endnu bedre. Fagligt spænder udviklingsforløbet bredt med værktøjer og viden om alt fra strategi, ledelse og organisation til psykologi, forandringskommunikation og retorik.

Høj fart og masser af sparring på 4 internater

Fire internater med 2 dage tætpakkede med input, udfordring og den sparring, der skal til for at skærpe din rådgiverkraft. Forløbet er bygget op med små hold. De to kursusledere og facilitatorer, der begge er erfarne eksperter deltager nonstop. Opbygningen giver fokus på den enkelte deltagers udvikling som rådgiver og sikrer effekt. Forløbet har i 10 år hvert år evalueret i top og gjort en markant forskel for deltagerne.

Refleksioner og hjemmearbejde

Mellem hvert modul bringer du værktøjerne i spil i din egen organisation, læser teori og laver refleksionsopgaver. Du afslutter forløbet ved at skrive en større strategisk certificeringsopgave med en internationalt anerkendt professor i strategi som censor. Kombinationen af teori, diskussioner, cases og opgaver er med til at sikre effekt. Når du står med beviset i hånden, er du både blevet klogere fagligt, ved mere om dig selv og kan rådgive effektivt strategisk.

Siden 2007 har vi certificeret næsten 200 professionelle kommunikatører fra private og offentlige virksomheder som strategiske kommunikationsrådgivere med stor succes.

To fantastiske og superkompetente undervisere, udfordrere fra virkelighedens verden og et velgennemtænkt fagligt forløb - alt sammen forenet på et slot. Det bliver ikke bedre.

- Mette Kramshøj Flinker, Direktionsrådgiver.

Strategisk kommunikationsrådgiver-uddannelsen er i mine øjne den bedste af sin slags i Danmark med en stærk kombination af udfordrende praktiske øvelser, virkelige problemstillinger og rådgivning af kommunikationschefer og –direktører.
Kræsten Niemann, Presse- og kommunikationsrådgiver, RIGSPOLITIET.

Deltagerprofil

Uddannelsen er for dig, der arbejder professionelt med kommunikation – både i det offentlige og det private erhvervsliv. Det forudsættes, at du som deltager har en forudgående forståelse for kommunikationsarbejdet fra enten uddannelse eller erhvervserfaring, og at du er klar til at blive udfordret til et endnu højere niveau. Du skal inden uddannelsen sende et mini-cv og vil blive kontaktet af underviserne, hvis de er i tvivl, om netop dette forløb er det bedste match.

Udbytte

 • • Få skærpet din strategiske rådgiverkraft
  • Få konkrete værktøjer til strategisk rådgivning med effekt
  • Få personlig sparring, så du ved, hvordan du er allerbedst
  • Få masser af træning i at løse svære udfordringer hurtigt og effektivt

Indhold

Modul oversigt - 02-07-18

Indhold

Udviklingsforløbet består af fire intensive moduler på hver to dage. Mellem hvert modul er der læsestof og konkrete opgaver, du skal arbejde med i din egen organisation. Hvert modul rummer en opdatering af din teoretiske ballast og relevante metoder, en umiddelbar erfaring med at omsætte til teorien til praksis og konkret sparring på, hvordan det lykkes. Emnefeltet er bredt og trækker på mange teoretiske retninger. Blandt andet:

 

Form

Udviklingsforløbet, der strækker sig over nogle måneder, er opbygget af fire moduler. Hvert modul er et internat med overnatning og fuld forplejning, som forløber over to intensive dage. Dag 1 starter kl. 10.00 og slutter kl. 15.30 på dag 2. Du skal forvente aftenundervisning.

Undervisningen består af korte introduktioner til centrale teorier og værktøjer, der derefter straks skal bruges i praksis. På hvert modul er der en konkret udfordring fra en af branchens bedste kommunikationsdirektører, som giver mulighed for at omsætte teori til praksis. Udfordringen kan være alt fra en konkret opgave om en ny strategi, en brændende forandring eller et ønske om en ny udvikling. Mellem modulerne skal du læse supplerende litteratur og løse mindre opgaver, som præsenteres på næstkommende modul. Forløbet afsluttes med en kort certificeringsopgave, hvor en konkret case fra din egen rådgiverpraksis analyseres. Opgaven forsvares på sidste modul med et mundtligt oplæg for de øvrige deltagere.
Du skal under hele forløbet være klar til nye udfordringer, diskussioner og sparring.

Du skal under hele forløbet være klar til nye udfordringer og give rum til refleksion og diskussion.

Eksamen og certificering

Certificeringen som strategisk kommunikationsrådgiver kræver:

 • Mindst 80% fremmøde
 • Aktiv deltagelse – vis interesse, indsigt og gør en indsats
 • Godkendelse af dine opgaver mellem modulerne
 • Godkendelse af din afsluttende certificeringsopgave samt dit mundtlige oplæg

Undervisere

sa
Sascha er uddannet journalist, strategisk kommunikationsrådgiver og lederudvikler. Sascha har tidligere været koncernkommunikationsdirektør i Egmont, kommunikationschef i Accenture og kommunikations- og CSR-direktør i Coop. Hun arbejder nu med strategisk rådgivning, Evocative Leadership Communication og efteruddannelse af strategiske kommunikatører. Som strategisk kommunikationsrådgiver og ledelsesudvikler trækker Sascha, udover erfaringerne fra sin egen karriere i store komplekse organisationer, også på viden opnået på certificerede uddannelser som bl.a. coach og Council Guide.

al
Anne Katrine er ph.d. i retorik, kommunikationsforsker og strategisk rådgiver. Hun er ekspert i retorisk kompetence og arbejder med efteruddannelse af alt fra direktører til kommunikationsrådgivere og kundeservicemedarbejder, ligesom hun er forfatter til en lang række bøger om kommunikation. Anne Katrine har de senere år især arbejdet med at gøre ledere bedre til at kommunikere, fordi man netop ved at sætte ind dér, gør hele den kommunikerende organisation langt stærkere.

Censor

Den afsluttende certificeringsopgave vurderes af Flemming Poulfelt, professor og prodekan for formidling ved Institut for Ledelse, Politik og Filosofi, CBS.

Uddannelsens 4 udfordrere

88950 - Anders Frandsen - Underviserbillede2

Modul 1

"Strategisk rådgivning der virker" - 2 dage

Anders Frandsen
Kommunikationsdirektør
Rigspolitiet

88950 - Anne Tullberg Gregersen - Underviserbillede

Modul 2

"Den gode rådgiver" - 2 dage

Anne Tullberg Gregersen
Head of Internal Communication
Ørsted

88950 - Kristjan Jørgensen - Underviserbillede
Modul 3

"Nu-lige-nu" - 2 dage

Kristjan Jørgensen
Kommunikations- og pressechef
Alm. Brand

88950 - Klaus Nørskov - Underviserbillede
Modul 4

"Når kommunikationen skal lykkes" - 2 dage

Klaus Nørskov
Chef for kommunikation og fortaler
Røde Kors

Webinar

Hvis du ønsker at vide mere om uddannelsen "Strategisk kommunikationsrådgiver", kan du tilmelde dig vores webinar, hvor du også har mulighed for at stille spørgsmål til underviserne. Læs mere om vores webinar her.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på