Kurser

Billede der illustrerer kurset

Stressforebyggelse

På kurserne får du konkrete værktøjer og metoder til at forebygge og håndtere stressmeldinger. Du får Indsigt i egne styrker, og hvordan du bruger dem, så du får mere overskud.Kurserne i stresshåndtering lærer dig at navigere klogt i en travl hverdag.

Hør mere om hvordan du understøtter det gode arbejdsliv, hvor resultatskabelse går hånd i hånd med din trivsel og balance.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Stressforebyggelse.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

   Forebyg stress

   Stress er efterhånden blevet en folkesygdom. Det hæmmer personer landet rundt, men der er, noget du kan gøre for at forebygge sygdommen. Gennem kurser hos Teknologisk Institut lærer du både at forebygge stress med forskellige råd og øvelser, men kan også lære at identificere stress hos dine kolleger eller kunder.

   Det er vigtigt at føle sig tilpas på arbejdspladsen og have et balanceret arbejdsliv. Lær, hvordan du skaber et bedre match i hverdagen mellem dine ønsker og virksomhedens krav. Med en effektiv forventningsafstemning undgår du bl.a. konflikter og pressede situationer, der kan føre til stress og mindsket arbejdsglæde.

   Kurser om stressforebyggelse hos Teknologisk Institut

   Hos Teknologisk Institut har vi flere forskellige kurser, der kan klæde dig på til at forebygge stress. Du kan bl.a. blive certificeret inden for stressidentifikation, så du kan få papirer på dine evner og være i stand til at identificere stressindikatorer internt.

   Herudover har du muligheden for at vælge et onlinekursus, hvor du bl.a. få 15 effektive redskaber til mere energi og mindre stress. Herudover får du yderligere en masse værktøjer, interviews med eksperter og meget mere relevant stressviden.

   Læs mere: