Styrk dine kompetencer over sommeren

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Styrk dine kompetencer over sommeren

Styrk dine kompetencer over sommeren

2 min.

Det kan være svært at finde tid til kompetenceudvikling i det daglige. Dagene forsvinder hurtigt, og det kan være svært at finde det rigtige tidspunkt. Brug de stille sommermåneder på at styrke dine kompetencer, og vær opdateret og klar til arbejdsopgaverne, når travlheden sætter ind igen.

Kontoret er halvtomt, fordi halvdelen af kollegerne er på ferie. Telefonen stopper med at ringe, fordi kunderne er på ferie. Sommermånederne er på mange arbejdspladser der, hvor der er tid til at fordybe sig og få ordnet de arbejdsopgaver, der på grund af travlhed altid ender sidst i køen.

Brug derfor de stille sommermåneder på at styrke dine kompetencer, og vær opdateret, inspireret og klar til at tage fat på arbejdsopgaverne når hverdagens travlhed melder sig på banen igen.

Teknologisk Institut udbyder en bred vifte af muligheder for efteruddannelse og kompetenceudvikling. Ud over de 1000+ kurser vi udbyder inden for bl.a. IT, personlig udvikling, kommunikation, ledelse mm. udbyder vi også en række muligheder for kompetenceudvikling, du kan benytte dig af, mens du er på din arbejdsplads eller endda derhjemme. 

Online kurser

Med online kurser er det lettere for dig (og dine kolleger) at deltage på kurser, lige præcis når det passer jer. I får nemlig adgang til kurserne 24 timer i døgnet.

Læs mere om vores store udvalg af online kurser

Podcast

TI Pod er en podcast fra Teknologisk Institut Uddannelse, der løbende giver ny, faglig inspiration til dit arbejdsliv. Vi sætter fokus på forskellige temaer inden for den brede vifte af områder, som du finder på Teknologisk Institut – bl.a. personlig udvikling, ledelse, projektledelse og IT.

Gennem interviews med faglige eksperter får du gode råd, tips og tricks, der kan hjælpe dig i dit arbejde. Podcasten er gratis og kan findes her på siden eller i iTunes. Du kan også søge på TI Pod i din foretrukne podcast-app.

Få tips til dit arbejdsliv med TI Pod

Webinarer

På Teknologisk Institut udbyder vi også en række webinarer inden for en bred vifte af emner. Hvert webinar varer en time og koster 0 kr. Du deltager på webinarerne via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Se og tilmeld dig en af vores mange webinarer

Virtuelle kurser

På de virtuelle kurser er det en eller flere underviser som underviser online. Du kan altså stille spørgsmål undervejs, og tale med de andre deltagere på kurset. 

Se og tilmeld dig en af vores virtuelle kurser

Læringsserier

Få tilsendt inspirerende, brugbart og værdiskabende materiale på din e-mail, som omhandler et bestemt emne, du ønsker at fordybe dig mere i. Vi tilbyder læringsserier inden for konflikthåndtering, præsentationsteknik og formidling, personlig effektivitet samt trivsel og arbejdsglæde.

Se og tilmeld dig en af vores læringsserier

grafik

Vil du vide mere? 

Udover alle de ovenstående muligheder tilbyder vi også helt almindelige fysiske kurser, uddannelser og konferencer. Se det brede udvalg eller ring til os på 72 20 30 00, så vi kan vejlede dig i den rigtige retning.