Kurser

Nyt2 dages kursus

Suveræn til PowerPoint

3. - 24. marts 2022 Aarhus
28. april til 19. maj 2022 Taastrup
22. september til 13. oktober 2022 Taastrup
3. - 24. november 2022 Taastrup
DKK  9.999
ekskl. moms
Nr. 91049 A

Få værktøjer til at lave så fængende og inspirerende PowerPoint præsentationer, at de bliver samtaleemnet blandt dine tilhørere.

Lav de præsentationer, som andre finder inspiration i

De fleste af os har overværet et utal af PowerPoint præsentationer. Alt for ofte er disse præsentationer endt som irritationsmomenter med alt for meget indhold og kedelige visuelle elementer i stedet for at være tjekkede og effektive medspillere, der understøtter oplægsholderens mundtlige budskaber. Deltag på kurset og lær, hvordan du skaber målrettede visuelle oplevelser, der tiltrækker opmærksomhed, underbygger dine mundtlige budskaber og huskes blandt dine tilhørere.

Deltagerprofil

Kurset er for alle, der på regelmæssig basis udarbejder præsentationer og/eller holder oplæg i PowerPoint. Det forudsættes, at du har et kendskab til PowerPoint svarende til niveauet på vores kursus PowerPoint – Professionelle præsentationer med styrke, overblik og nærvær.

Udbytte

 • Værktøjer til at skabe fængende og professionelle PowerPoint præsentationer, der huskes af dine tilhørere
 • Konkrete redskaber til, hvordan du erstatter unødvendig høj kompleksitet med få præcise pointer og ’fede’ grafiske elementer
 • Kendskab til hvilke knapper du med fordel kan skrue på, når kompleksitet er et vilkår i dine præsentationer
 • Forståelse for psykologien bag PowerPoint, og hvordan du kan bruge denne viden til at omsætte dine budskaber til visuelt flotte slideshows

Dag 1

Teorien i praksis
 • Lær, hvordan en PowerPoint præsentation ser ud, når du bruger teorien i praksis
Spørgsmål, Strukturer, Trin & Regler
 • Når du laver slides i PowerPoint, er der nogle grundlæggende mekanismer og vilkår, som altid er relevante at tage stilling til forud for opbygningen af en præsentation. Du får nogle rammer for, hvordan du effektivt kan forberede og arbejde med præsentationer.
2 Strukturer
 • Vi gennemgår, hvordan du bliver bevidst om din tilgang til deling af viden eller indsigt via slides og bruger den viden til at forbedre dine slides til fordel for modtageren.
4 Trin – Brainstorm, Disponering, Indhold og Design
 • Lær, hvordan du opbygger din præsentation, så der skabes en rød tråd mellem proces, fortælling og formål.
5 Regler
 • Få indblik i de fem grundlæggende regler, du altid skal have for øje, når du laver et slide. Lær, hvordan du bruger dem til din fordel.
Autenticitet
 • Ofte er vores udgangspunkt, når vi laver en præsentation, at vi ønsker at få fortalt eller overleveret noget, vi har på hjerte. Men for at få modtageren med på rejsen er det vigtigt, at vi forstår modtagerens behov for det, vi gerne vil præsentere.
PowerPoint Design og klargøring til hjemmearbejde forud for Dag 2
 • Det er ikke alle, der har en grafikeruddannelse, og det er heldigvis heller ikke nødvendigt for at skabe PowerPoint præsentationer med stor gennemslagskraft. Du får indblik i, hvordan du med enkle værktøjer og virkemidler kan skabe ’lækre’ slides. Vi arbejder med forberedelse til hjemmeopgaven og afprøver kursets indledende punkter i praksis.

Dag 2

Opfølgning siden sidst, hjemmegave og intro til dag 2
 • Vi genopfrisker nogle af hovedpointerne fra kursets første dag og udveksler konkrete erfaringer siden sidst.
Helt forfra!
 • Du får til opgave at arbejde med et slide helt fra bunden og transformere det, så det i videst muligt omfang lever op til ’2, 4, 5 – Opbygningen’.
Dit nye værk
 • Du og de øvrige deltagere fortæller hinanden om jeres erfaringer og arbejdet med egne præsentationer. I fokus er ikke selve præsentationen, men processen ift. arbejdet med forandringen i struktur og design af jeres individuelle PowerPoint præsentationer. Du modtager feedback fra både underviser og de andre deltagere.
 

Form

Som deltager på kurset skal du være i besiddelse af Microsoft 365 platformen. Du bedes medbringe din egen PC til kurset og gerne dine egne PowerPoint skabeloner/præsentationer. Igennem kurset får du kendskab til didaktiske principper, som omsættes til konkrete værktøjer, du nemt kan anvende til at opbygge og omforme dine slides, så de underbygger din eller andres præsentation.

Bemærkninger

Du bedes beregne tid til hjemmearbejde mellem kursets første og anden dag.

23391
Underviser

Claes Warning-Holbeck

Du undervises af Claes, der har stor erfaring som underviser og som oplægsholder for store forsamlinger. Med en baggrund inden for såvel rådgivning som marketing fra store danske virksomheder ved Claes, hvad der forudsættes af kompetencer og virkemidler, når et budskab skal formidles præcist og målrettet - og ikke mindst huskes af tilhørerne. Claes’ undervisning er kendetegnet ved høj grad af engagement og involvering.

Vælg dato

Aarhus
3. - 24. marts 2022
Taastrup
28. april til 19. maj 2022
Taastrup
22. september til 13. oktober 2022
Taastrup
3. - 24. november 2022
Aarhus
2. - 23. marts 2023

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

Hvad er forskellen mellem Office 2019, Office 365 og Microsoft 365?

Som mange andre, er du måske ikke helt sikker på hvad forskellene mellem Office 2019, Office 365 og Microsoft 365 er. Læs med og få svaret:

Læs mere