Teknologisk Institut uddanner Bornholmske ledere

Signe Hyldgard Heskia

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 64.

Teknologisk Institut uddanner Bornholmske ledere

I 2013 hentede Business Center Bornholm, BCB, ekspertise fra Teknologisk Institut i form af kurser inden for bl.a. ledelse, kommunikation og personlig udvikling.

I efteråret 2013 blev vejen til en lang række kurser kortere for Bornholmere. Det skete, da BCB i samarbejde med Teknologisk Institut tilbød en række forskellige kurser i Rønne.

"Vi tilbød allerede i foråret 2013 lederkurser fra Teknologisk Institut med så stor succes, at vi nu udvider med tre nye kurser i efteråret", sagde John Noer, virksomhedskonsulent hos BCB dengang.

Før 2013 havde Bornholmske virksomheder i høj grad måtte rejse efter uddannelse. Samarbejdet betød nu, at ledere og medarbejdere fra Bornholm kunne komme på en række nye kurser i Rønne.

Vi har på Teknologisk Institut allerede mange kursusdeltagere fra Bornholm, og for at gøre det nemmere for virksomhederne at opkvalificere sine medarbejdere, var det nærliggende at udvide kursusaktiviteterne på Bornholm i tæt samarbejde med BCB. På den måde får vores mange kunder fra Bornholm kortere vej til vores uddannelser.

Vi tilbyder også kurser i: