Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Temadag: Fremtidens løsninger på reduktion af madspild

Onsdag den 17. januar 2018 afholder Teknologisk Institut og FoodNetwork en temadag om reduktion af madspild gennem forbedret holdbarhed, innovativ emballage og bedre udnyttelse af spild.

Madspild er et stort problem, har mange årsager og skal løses ved en fælles indsats fra mange aktører gennem hele værdikæden.

Temadagen har fokus på at finde løsninger på nye teknologiske løsninger, som reelt kan reducere tabet af mad, der kunne have været spist.

Vi kommer rundt om emner som spildreducerende, funktionelle emballager, og får belyst hvor man kan opnå en forbedret holdbarhed både gennem nye og klassiske konserveringsmetoder. Og ikke mindst hvordan man får udfordringerne vendt til at blive en god forretning for Danmark

Målgruppe

Denne temadag henvender sig til fødevareproducenter, emballageproducenter, primærproducenter, supermarkeder, catering, og alle aktører som beskæftiger sig med at reducere madspild.

Madspildet er på ca. 700.000 t/år i Danmark og fordeler således:

  • Husholdningerne/forbrugerne: 37 %
  • Detailhandlen: 23 %
  • Fødevareindustrien: 19 %
  • Primærproduktionen: 14 %
  • Restmængden af madspild: 7 % t/år institutioner og storkøkkener samt hoteller og restauranter.

Kilde: Miljøstyrelsen

Arrangør

Teknologisk Institut afholder temadagen i samarbejde med FoodNetwork og IDA Levnedsmiddelselskabet.

Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser