Kurser

Termisk måling og validering i medicinal- og fødevareindustrien

Bliv klar til en simplere fremtid med nøjagtig og effektiv termisk validering.

Som noget helt nyt tilbyder vi også online-deltagelse (webinar) til dem, der enten foretrækker dette eller ikke har mulighed for at møde fysisk op i Taastrup. Prisen for online-deltagelse er 1.500 kr. (rabat på 990 kr. fratrækkes den fulde pris inden fremsendelse af faktura).

Teknologisk Institut byder velkommen til en temadag med en række spændende oplæg fra virksomheder, som er førende inden for validering af termiske processystemer. Nøjagtige og ensartede målinger af fx. temperatur, relativ luftfugtighed og materialefugt er afgørende for kvalitetssikringen af slutproduktet indenfor medicinal- og fødevareindustrien. Men hvordan sikrer man, at det rette måleudstyr anvendes til en specifik termisk proces, og at udstyret samtidig kalibreres og installeres korrekt?

Temadagen henvender sig til dig, som arbejder med termisk kalibrering, validering og kvalitetssikring. Måske sidder du med tekniske problemstillinger i laboratoriet eller på en proceslinje, eller måske sidder du og skal planlægge og designe en ny produktionslinje, hvor du gerne vil sikre, at den termiske måling, kalibrering og validering bliver implementeret så effektivt som muligt.

På temadagen vil du blive præsenteret for:

  • De nyeste tendenser inden for kalibrering og måleteknik i termiske processer

  • Digitale løsninger til termisk validering og kvalitetssikring

  • Nye pålidelige sensorer, som kræver mindre kalibrering

  • Hvad er best practice og hvordan implementeres den effektivt?

Tilmeld dig vores temadag og bliv klogere på netop dette samt meget mere indenfor korrekt metrologisk måling og effektiv implementering af måleteknik.

Der vil på temadagen også være en miniudstilling med præsentation af udstyr til termisk måling, kalibrering og validering. Hvis dette har interesse, bedes du kontakte Sofie Krabbe på mobil 72 20 13 37 for nærmere info.

Vi tager naturligvis vores forholdsregler i forhold til de til enhver tid gældende Covid-19-restriktioner.

Program

09.30

Registrering og kaffe/morgenmad

10.00

Metrologi som fundament for innovation og kvalitetssikring - introduktion til dagen (Juan Farré, CEO, Teknologisk Institut)

10.15

Effektiv og nøjagtig termisk kalibrering (Søren Lindholt Andersen, forretningsleder og specialist i temperaturmåling, Teknologisk Institut)

10.45

Temperature calibration of PCR systems and the relation to COVID-19 testing (Mary Span, Quality Manager, CYCLERtest B.V.)

11.10

Perspektiver på termisk validering i fødevare- og medicinalbranchen (Enrique Riis, Senior Sales Manager, Ellab A/S)

11.35

Self-calibrating thermometers for use in hygienic process engineering (Dietmar Saecker, Senior Product and Application Expert, Endress+Hauser Wetzer GmbH+Co.KG)

12.00

Pitch fra udstillere på miniudstilling

12.10

Frokost og mulighed for at se miniudstilling

13.10

Temperature sensors for non-invasive process control (Florian Simpson, Head of International Sales, LABOM Mess- und Regeltechnik GmbH)

13.35

Kvalitetsdrevet og omkostningseffektiv kalibrering af engangstemperaturloggere (Jan Laursen, Principal Technician, Novo Nordisk A/S)

14.00

Risikobaserede termiske valideringer (Jakob Konradsen, Kvalitetsansvarlig, Eupry ApS)

14.25

Pause og mulighed for at se miniudstilling

14.55

Digitale certifikater til fremtidens industrielle produktion (TBA)

15.20

Afslutning og afrunding (Søren Lindholt Andersen, forretningsleder og specialist i temperaturmåling, Teknologisk Institut)

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
  • Søren Lindholt Andersen
  • Forretningsleder, ph.d., cand. scient. 
  • +45 72201798
Andre kigger også på