Kurser

1 dags kursus

Termiske droneoperationer

2. marts 2022 Værløse
16. marts 2022 Skanderborg
DKK  6.995
ekskl. moms
Nr. 90773 P

Ved hjælp af standardiserede operationsprocedurer (SOPs) lærer du, hvordan du flyver og tager de rigtige termiske billeder – samt hvordan du efterfølgende får brugbare resultater af al din indsamlede data.

Deltagerprofil

Specialuddannelsen i termiske droneoperationer er selvfølgelig oplagt for dig, der selv skal bruge dronerne til termografering i dit eget erhverv. Det gælder blandt andet i forhold til brand, eftersøgning af personer og dyr, hustermografering og lækagesøgning på f.eks. fjernvarmerør. Men uddannelsen er mindst lige så relevant for dig, der har et dronebevis, og ønsker mulighed for selv at tage ekstra opgaver ind i et marked i vækst.

Forudsætninger

Vi anbefaler, at du inden kurset har erhvervet dig Kompetencecertifikat til droneflyvning, der er et lovkrav for erhvervsmæssige flyvninger inden for bymæssigt område.

 

Udbytte

  • Lær at forstå og analysere termiske billeder
  • Få viden om de standardiserede operationsprocedurer (SOPs), og hvordan du flyver og tager de rigtige termiske billeder
  • Lær, hvordan du omdanner dine indsamlede data til resultater.

Indhold

  • Teori
  • Hvad kan vi bruge termografi til?
  • Hvad er IR
  • Praktisk flyvning
  • Hvad er varme
  • Teori
  • Praktisk flyvning

Form

Kurset strækker sig over 2 dage og består både af teori (12 lektioner) og praktisk demonstration (2 lektioner). Det betyder, at foruden den nødvendige indsigt i al teorien bag, så gennemgår I sammen en praktisk øvelser og får efterfølgende hjælp til databearbejdelse.

Bemærkning

Du vil med fordel kunne medbringe eget udstyr for at få tips og tricks til at få det optimale ud det. Men det er ikke et krav for deltagelse, at du selv har investeret i termisk kamera (og drone) på forhånd.

23858
Underviser

Teknologisk Institut afholder dronebevis-kurset med en samarbejdspartner, der er certificeret af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information. Du får desuden kurset et sted med mange års praktisk erfaring med erhvervsmæssige droneoperationer.

Vælg dato

Værløse
2. marts 2022
Skanderborg
16. marts 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk