Undervisere på Teknologisk Institut - Anne Katrine Lund

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Undervisere på Teknologisk Institut - Anne Katrine Lund

Billede af Anne Katrine Lund. Underviser på Teknologisk Institut.

Anne Katrine Lund er ph.d. i retorik. Hun har over 10 års praktisk erfaring med undervisning, rådgivning og udviklingsopgaver for bl.a. Novo Nordisk, Novozymes, Danske Bank, SAS og Københavns Kommune. Hun er desuden forfatter til adskillige bøger. Anne Katrine Lund arbejder både teoretisk og praktisk med mange forskellige sider af mundtlig og skriftlig kommunikation og har desuden erfaring med mange forskellige målgrupper. Hendes brændende interesse for emnet afspejler sig i en levende, dynamisk og engageret undervisningsstil, hvor alle spørgsmål er velkomne.

Sammen med Sascha Amarasinha underviser Anne Katrine på uddannelsen "Strategisk Kommunikationsrådgiver", som er et udviklingsforløb, hvor deltagerne bliver certificeret som kommunikationsrådgivere. Konceptet giver deltagerne muligheden for at flytte sig til en stærkere position som rådgiver via en virkelighedsnær og deltagerorienteret tilgang.

Derudover underviser Anne Katrine på følgende kurser:

Teknologisk Institut tilbyder også firmatilpassede kurser med Anne Katrine Lund, målrettet jeres aktuelle behov. Læs mere om firmakurser og kontakt os og få et tilbud.