Undervisere på Teknologisk Institut - Catrine Søndergaard Byrne

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Undervisere på Teknologisk Institut - Catrine Søndergaard Byrne

Underviser Catrine Søndergaard Byrne

 

 

 

 

 

Catrine Søndergaard Byrne er advokat og partner i advokatvirksomheden Labora Legal og rådgiver virksomheder inden for persondataret og ansættelsesret. Catrine bistår klienter i konkrete problemstillinger samt implementering af persondata compliance. Som ansættelsesretsadvokat har Catrine et særligt fokus på de komplekse problemstillinger omkring medarbejderdata og internationale HR/CRM-systemer.

Catrine er CIPP/E-certificeret, formand for programkomitéen for konferencen Databeskyttelsesdagen, bidragsyder til international publikation om persondata, samt en hyppigt brugt underviser virksomhedsinternt, via Danske Advokater og andre samarbejdspartnere.

På Teknologisk Institut underviser Catrine på følgende kurser:

Teknologisk Institut tilbyder også firmatilpassede kurser med Catrine Søndergaard Byrne, målrettet jeres aktuelle behov. Læs mere om firmakurser og kontakt os og få et tilbud.