Undervisere på Teknologisk Institut - Johnny Jensen

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Undervisere på Teknologisk Institut - Johnny Jensen

Johnny Jensen

 

 

 

 

 

Johnny Jensen har gennem mange år i IT-branchen opbygget solid erfaring inden for ITIL®-processer, Service desk, Kepner-Tregoe® problemløsning samt proces- og personaleledelse. Johnny har været instruktør, leder og konsulent i mere end 25 år, og hans primære fokus i undervisningen er, at man som deltager kan relatere stoffet direkte til sin egen hverdag, og dermed kan anvende de lærte teknikker og metoder i praksis.

Johnny er certificeret ITIL Expert og akkrediteret som ITIL- og Kepner-Tregoe trainer. Johnny har desuden en række kompetencer og certificeringer inden for Service Leadership Excellence, KCS, DISC etc., og er tillige manden bag metoderne i ”SDComm© - kommunikationsuddannelsen for Service desk medarbejdere” samt "Service desk ledelse i praksis".

På Teknologisk Institut underviser Johnny på følgende kurser:

Teknologisk Institut tilbyder også firmatilpassede kurser med Johnny Jensen, målrettet jeres aktuelle behov. Læs mere om firmakurser og kontakt os og få et tilbud.