Undervisere på Teknologisk Institut - Nana Juul

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Undervisere på Teknologisk Institut - Nana Juul

Underviser på Teknologisk Institut, Nana Juul

 

 

 

 

 

Nana Juul, ledelseskonsulent og certificeret coach, er specialist i kompetenceudvikling af ledere og medarbejdere. Hun har altid været beskæftiget med ledelse- og udviklingsprocesser, de seneste 7 år som underviser, vejleder og sparringspartner.

Nana har særlig stor indsigt i emner og problemstillinger med fokus på ledelse og kommunikation herunder personlig udvikling, motivation, konflikthåndtering, læring og videndeling, teamudvikling samt forandrings- og innovationsprocesser. Som underviser er Nana meget engageret, kreativ og har et højt fagligt niveau. Teori og praksis kombineres og belyses altid ud fra flere vinkler. Ny indsigt og flere handlemuligheder i forhold til konkrete problemstillinger skaber værdi for den enkelte og i organisationen.

På Teknologisk Institut underviser Nana på følgende kurser:

Teknologisk Institut tilbyder også firmatilpassede kurser med Nana Juul, målrettet jeres aktuelle behov. Læs mere om firmakurser og kontakt os og få et tilbud.