Undervisere på Teknologisk Institut - Sascha Amarasinha

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Undervisere på Teknologisk Institut - Sascha Amarasinha

Billede af Sascha Amarasinha. Underviser på Teknologisk Institut.

Sascha Amarasinha er uddannet journalist, strategisk kommunikationsrådgiver og lederudvikler. Sascha har tidligere været koncernkommunikations-direktør i Egmont, kommunikationschef i Accenture og kommunikations- og CSR-direktør i Coop. Hun arbejder nu med efteruddannelse af strategiske kommunikatører. Som strategisk kommunikations-rådgiver og ledelsesudvikler trækker Sascha, udover erfaringerne fra sin egen karriere i store komplekse organisationer, også på viden opnået på certificerede uddannelser som bl.a. coach og Council Guide.

Sammen med Anne Katrine Lund underviser Sascha på uddannelsen:

Uddannelsen er et udviklingsforløb, hvor deltagerne bliver certificeret som kommunikationsrådgivere. Konceptet giver deltagerne muligheden for at flytte sig til en stærkere position som rådgiver via en virkelighedsnær og deltagerorienteret tilgang. Læs meget mere om uddannelsen "Strategisk Kommunikationsrådgiver" her.

Teknologisk Institut tilbyder også firmatilpassede kurser med Sascha Amarasinha, målrettet jeres aktuelle behov. Læs mere om firmakurser og kontakt os og få et tilbud.