Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
VT17logo2

Velfærdsteknologi anno 2017

Den udsolgte konference "Velfærdsteknologi anno 2017" er afholdt med stor succes, og vi glæder os allerede til at se jer til "Velfærdsteknologi anno 2018" den 20. september 2018. Info om denne konference skal ske ved henvendelse til seniorspecialist Peter Vest (pve@teknologisk.dk)------------------------I 2017 er det 10 år siden begrebet velfærdsteknologi blev lanceret i Danmark. Det markerer Teknologisk Institut og CareNet med konferencen "Velfærdsteknologi anno 2017", hvor vi sætter fokus på, hvad vi har lært gennem det seneste årti og hvordan vi sætter rammen for vejen fremad.Konferencen har allerede omkring 200 tilmeldte deltagere. Hvis du stadig ikke er tilmeldt, så tilmeld dig allerede nu og vær med til at sætte dagsordenen for fremtidens velfærdsteknologi!

Deltag og bliv klogere på velfærdsteknologi

Teknologisk Instituts Center for Velfærds- og Interaktionsteknologi sætter velfærdsteknologi på dagsordenen med konferencen Velfærdsteknologi anno 2017 den 14. september 2017 i Odense Congress Center (OCC).

Konferencen har til formål at samle op på erfaringerne fra de første 10 år med velfærdsteknologi – succeser og udfordringer og at sætte rammen for de kommende år med velfærdsteknologi.

Det bliver en dag med plads til både dialog og debat, strategi og perspektivering - og selvfølgelig teknologibegejstring.

Velfærdsteknologi anno 2017 udforsker både tendenser og udfordringer - og sammen sætter vi rammen for velfærdsteknologi og innovation i morgendagens Danmark.

Christiane Vejlø

Christiane Vejlø vil som dagens konferencier og moderator føre dig sikkert gennem en dag spækket med velfærdsteknologiske betragtninger og nye innovative løsninger. Christiane Vejlø er en af danmarks førende eksperter indenfor ny teknologi, digital livsstil og forholdet mellem teknologi og mennesker. Hun har med sit fokus på teknologi og digitale tjenester arbejdet benhårdt på at flytte fokus fra hardware til mennesker og til den digitale kultur og adfærd, som teknologien er med til at skabe. Christiane Vejlø er bl.a. kendt som vært for radioprogrammet Elektronista på Radio24syv og er samtidig en del af regeringens Disruptionråd.

Konferencen omfatter også et udstillingsområde, hvor leverandører vil fremvise nye teknologiske løsninger.

 

Deltagerprofil

Konferencen er for alle, der arbejder med eller har interesse for det velfærdsteknologiske felt. Konferencen byder på oplæg, workshops, diskussioner og du får i det hele taget mulighed for både at suge ny viden til dig og dele ud af egne erfaringer og oplevelser med velfærdsteknologi.

VT17Program

Dagen vil byde på spændende og interessante oplæg fra forskellige oplægsholdere, der både besidder stor viden og har holdninger om det velfærdsteknologiske felt.

09:00 Indtjekning

09:30 Velkommen v. Anne-Lise Høg Lejre, direktør, Teknologisk Institut

09:50 10 år med velfærdsteknologi: Status og perspektiver v. Thomas Andresen, borgmester, Aabenraa Kommune

10:10 Resultater fra 10 år med velfærdsteknologi – hvor skal vi hen nu? v. Ivan Kjær Lauridsen, velfærdsteknologichef, Aarhus Kommune

11:00 Pause

11:20-14:30
» Spor 1: Implementering
» Spor 2: Teknologi
» Spor 3: Vision og mål for velfærdsteknologi 2022

12.30 - 13.30: Netværk, besøg i udstillerområdet og frokost

14:30 Pause

15:00 Paneldebat: Vision og mål for velfærdsteknologi 2022 modereret af Christiane Vejlø
» Susanne Duus, teamleder, Digitaliseringsstyrelsen
» Jørgen Løkkegaard, centerchef, Velfærds- og Interaktionsteknologi, Teknologisk Institut
» Brian Skov Nielsen, rådmand, Ældre- og Handicapforvaltningen, Odense Kommune
» Ivan Kjær Lauridsen, velfærdsteknologichef, Aarhus Kommune
» Thomas Damkjær Petersen, formand, IDA

15:40 Velfærdsteknologi i en disruptiontid v. Christiane Vejlø, radiovært og ekspert i fremtidsteknologi og digitale trends

16:00 Tak for i dag


Konferencen tilbyder mulighed for at vælge et spor, hvor du kan fordybe dig i overskrifterne:

SPOR 1: IMPLEMENTERING
Her får du mulighed for at høre erfaringer fra særligt spændende kommunale velfærdsteknologiprojekter.

SPOR 2: TEKNOLOGI
Du vil blive præsenteret for et miks af nye og modne velfærdsteknologier, hvor producenterne bag vil give dig indsigt i teknologiernes relevans og anvendelsesområde.

SPOR 3: VISION OG MÅL FOR VELFÆRDSTEKNOLOGI 2022
På dette spor får du en unik mulighed for at være med til at opstille visioner og mål for velfærdsteknologi frem til 2022. Denne workshop faciliteres af Christiane Vejlø i samarbejde med Teknologisk Institut.

Logoer til VT17

Downloads
Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser