Kurser

Nyt
1 dags virtuelt kursus

Virtuelt kursus: Få succes med cobots

Har I allerede én eller flere cobots, som I ikke udnytter fuldt ud? Eller har I planer om at investere i cobots? Så deltag i denne virtuelle udgave af en masterclass og tank op på viden om, hvordan kollaborative robotter udnyttes bedst.

Du vil få inspiration til relevante cobot-løsninger og et indblik i andre virksomheders udfordringer og gevinster.

Kurset giver dig således inspiration omkring...

  • Indblik i andre virksomheders (gode og mindre gode) erfaringer
  • Viden om, hvordan kollaborative potentialer udnyttes bedst
  • Indsigt i de mest brugte cobot-teknologier
  • Mulighed for at deltage i netværk af virksomheder med lignende planer og udfordringer

Målgruppe

Ledere og medarbejdere, som indgår i udviklingsprojekter i virksomheder, der enten har eller overvejer at anvende cobots.

Pris

Gratis (100 procent sponsoreret af Industriens Fond)

Tid og sted

21. april 2021 klokken 09:00-11:40

Masterclass'en afholdes som et virtuelt kursus. Link til deltagelse sendes til de tilmeldte forud for kurset.

 

Program

09:00-09:30
Præsentationsrunde: Hvad er jeres erfaringer med cobots? Hvad er jeres største udfordring i produktionen?

09:30-09:50
Danske virksomheders oplevede barrierer og realiserede gevinster i forbindelse med brug af kollaborative robotter v. faglig leder Søren Peter Johansen, Teknologisk Institut

09:50-10:05
Hvad kan vi lære af "de kinesiske kopister"? Erhvervsjournalist og Kina-kender Christina Boutrup fortæller om den teknologirevolution, som er i gang i Kina lige nu - og hvad du kan lære af kineserne, når du skal i gang med cobots og digitalisering.

10:05-10:30
Kamstrups erfaringer med cobots. Kamstrup har betalt dyre lærepenge, men har også lært så meget, at de nu er mestre i automatisering. Hør mere, når produktionschef Flemming Møller Hansen fortæller, hvad du skal fokusere på, når du skal i gang med at anvende cobots - og hvad han ville have gjort anderledes, hvis han skulle implementere forfra.

10:30-10:50
Linaks erfaringer med cobots. Guderup er kendt som byen med flest robotter per indbygger i verden, fordi her ligger Linaks automatiserede produktion. Med cobot-erfaring fra flere virksomheder fortæller Peter Lund Andersen fra Linak, om hvordan implementering af cobots bliver en succes.

10:50-11:10
Gode råd til hvordan I kommer videre med cobots v. faglig leder Søren Peter Johansen, Teknologisk Institut

11:10-11:15
Næste masterclass om simulering v. sektionsleder Arne Bilberg fra Syddansk Universitet

11:15-11:40
Virtuel lab-tour

 

Kontakt

Har du spørgsmål til masterclass’en? Så tag fat i faglig leder Søren Peter Johansen fra Teknologisk Institut via 72 20 28 59 eller spj@teknologisk.dk

 

Hvad er Cobot Knowledge Lab?

Masterclass’en udspringer fra projektet Cobot Knowledge Lab, som er finansieret af Industriens Fond. Projektet understøtter den danske fremstillingsindustri, så Danmark fortsat kan være et foregangsland i forhold til at udnytte de mange konkurrencemæssige fordele forbundet med kollaborative robotter.

Cobot Knowledge Lab udvikler og tester nye værktøjer, som virksomhedsledere kan bruge til at træffe de rette valg - med henblik på at imødekomme de teknologiske, forretningsmæssige, ledelsesmæssige, organisatoriske og menneskelige udfordringer, som danske fremstillingsvirksomheder støder på, når de vil udnytte mulighederne i cobots.

Projektet er et samarbejde mellem Teknologisk Institut, AU, SDU, DIRA, Odense Robotics og Fraunhofer IPA.

CobotKnowledgeLab_partnerloger

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på