Kurser

Virtuelt webinar: Blazor for webudviklere

Sidder du som udvikler med erfaring inden for webudvikling og kigger du på Blazor som alternativ til eksisterende ASP.NET MVC og afdøde ASP.NET WebForms teknologier fra Microsoft, er dette virtuelle webinar med live underviser noget for dig. Webinaret har en varighed på 3 timer.

Forudsætninger

Du har erfaring inden for webudvikling.

Indhold

Blazor er Microsofts nye SPA web framework baseret på åbne standarder, som giver mulighed for at skabe webapplikationer med C# på en hel ny måde.

Du vil på webinaret få styr på, hvad Blazor kan, hvordan det fungerer, hvad I kan bruge det til og om det virkelig har en plads blandt server teknologier som ASP.NET MVC, PHP og Ruby on Rails og klient frameworks som Angular, React og Vue.

På de tre timer vil Michell Cronberg kigge nærmere på selve teknologien bag Blazor, og i den forbindelse både komme ind på SignalR og websocket samt fortælle om den nye mulighed for at afvikle bytekode ved hjælp af WebAssembly direkte i browsere.

Der bliver også set nærmere på Blazor som SPA framework og hvordan den komponentbaserede udvikling, databinding, rutedefinition, dependency injection og meget mere fungerer.

Materiale

Koden, der gennemgås undervejs vil efterfølgende kunne tilgås direkte fra GitHub. Yderligere vil du få udleveret forskellige opgaver med videoløsninger således, at du kan afprøve teknologien på din egen maskine efter webinaret.

Du har mulighed for at stille spørgsmål til underviseren under webinaret.

Form

Webinaret bliver afholdt på Teams, fra kl. 8:30 - 11:30.

Underviser

Michell Cronberg - Underviserbillede
Michell Cronberg er en erfaren instruktør og foredragsholder inden for programmering samt forskellige former for web udvikling, og underviser blandt andet i C#, JavaScript og TypeScript (herunder forskellige JavaScript-biblioteker og frameworks) samt forskellige ASP.NET-kurser som MVC og Blazor. Han er desuden forfatter til flere udgivelser om programmering og kendt foredragsholder om forskellige former for .NET udvikling. Michell er såvel instruktør som konsulent, og har derfor den rette kombination af praktisk og teoretisk viden.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på