Kurser

Nyt1 dags webinar 
Online seminar med live oplæg

Webinar: Kend dit kalibreringscertifikat

13. december 2022 Webinar
DKK  0
Nr. 91258

Sidder du også nogle gange og undrer dig over de tal og stempler, som du kan finde på dit kalibreringscertifikat? Hvorfor de er der og hvad de betyder?

Den 13. december 2022 kl. 10:00 - 11:00 afholder vi et spændende webinar, hvor du får mulighed for - én gang for alle - at få styr på alle informationerne på dit flow-kalibreringscerfikat.

På webinaret vil sektionsleder Anders Koustrup Niemann gennemgå et kalibreringscertifikat, så du kan blive endnu klogere på, hvordan vi har udregnet de forskellige tal, der fremgår på certifikatet og hvorfor certifikatet indeholder de oplysninger, det nu engang gør.

Så mød op online og bliv klogere og ikke mindst stil alle de spørgsmål til certifikatet, som du måtte have.

26271
Underviser

Anders Koustrup Niemann

Anders Koustrup Nieman er civilingeniør, ph.d. og ansat i Center for Installation of Kalibrering på Teknologisk Institut. Her arbejder han bl.a. med måleteknik, kalibrering, usikkerhedsberegning, dataopsamling og databehandling. Han har et indgående kendskab til feltet og er laboratorieansvarlig for mikroflowlaboratoriet. Anders Koustrup Nieman har stor erfaring i formidling inden for området.

Vælg dato

Webinar
13. december 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk