Kurser

Fremragende1 time webinar 
Online seminar med live oplæg

Webinar om behovet for livscyklusanalyse i fødevareproduktionen

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
Uden omkostninger
Nr. 91273
4,8
Fremragende
4 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Deltag i dette gratis webinar og bliv klogere på klimaaftrykket på dit fødevareprodukt

Om webinaret

Fødevareproduktion udgør en enormt stor del af vores klima- og miljøbelastning, og der kommer derfor flere og flere krav fra forbrugere, lovgivere og detailkæder til kommunikation og beregning af miljøpåvirkning, som kan være svære at navigere i.
Et af de værktøjer, der kan bruges til at kvantificere dette er livscyklusanalyser (LCA), men hvad dækker begrebet overhovedet, og hvordan kan det benyttes i praksis?
På dette gratis webinar gennemgår vi nogle af de eksisterende standarder og beregningsmetoder af klima- og miljøbelastninger, hvilket kan hjælpe din virksomhed med at få indblik i, hvordan I skal gribe jeres arbejde med fx klimaaftryk og grøn omstilling an.
 
Fokus på webinaret vil særligt være på fødevareprodukter, men læringerne og metoderne kan anvendes bredt.
 
Webinaret egner sig til dig som arbejder med klima og miljø/grøn omstilling, hvad enten der er tale om produkt og procesoptimeringer, formidling eller strategi. Du vil få indsigt i kompleksiteten bag livscyklusanalyser og hvilke processer, der oftest bidrager mest til en fødevares belastning samt hvilke krav, der stilles nu og i fremtiden til fødevareprodukter.
 
Det er gratis at deltage i webinaret, som er støttet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen og Food & Bio Cluster Denmark.
 

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret, sender vi dig en e-mail med praktiske oplysninger, herunder link til webinaret.
 

Praktisk info

Det eneste, du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.
 
Webinaret er gratis og afholdes onsdag d. 14. juni 2023 fra 09.00-10.00.

Når du deltager i dette event, vil din tid blive anvendt som medfinansiering på projektet Innovationskraft, som er støttet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

FBCD logo

Anmeldelser af Webinar om behovet for livscyklusanalyse i fødevareproduktionen

4,8
 
Fremragende Baseret på 4 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt