Kurser

1 dags webinar

Webinar: Personligt lederskab

1. april 2022 Webinar
23. september 2022 Webinar
14. april 2023 Webinar
DKK  0
Nr. 12715 A

Vil du gerne kunne indtage rummet med stærk personlig power, men oplever at du i dag lige mangler det sidste? Gør som mere end 300 tidligere kursister og deltag på dette webinar og få viden om, hvordan du står stærkere som leder og får mere personlig power.

At være leder, kan stille dig i mange svære dilemmaer, og du kan ikke forudse dem alle, men du kan blive bedst muligt klædt på til at håndtere dem. Uanset om du er leder eller medarbejder, så betyder det, at du leverer på et højere niveau, hvis du står godt fast i dig selv.

Webinaret er en kort forsmag på kurserne Dit personlige lederskab. Læs mere og tilmeld dig kurset "Dit personlige lederskab" samt kurset "Personlig Power".

Udbytte

  • Fokus på dine indre ressourcer – og hvordan du kan udnytte dem bedre
  • Indsigt i mentale blokeringer - og redskaber til at overvinde dem
  • Viden om hvordan du udnytter dit personlige potentiale fuldt ud
  • 4D-Profilen – persontyper og hvad de betyder for dig
  • Forståelse for hvad der skal til for, at du står stærkere i dig selv

 

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Webinaret varer 1 time.

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.

23231
Underviser

Sagar Constantin

Sagar er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Hun har over 17 års erfaring som underviser og har speciale i personlig udvikling, ledelse, kommunikation, forandringsledelse og konflikthåndtering. Sagar har en evne til at formidle sit stof i øjenhøjde med stor passion og smittende energi, som motiverer deltagerne. Hendes store psykologiske viden og “hands on” erfaring gør, at tilhørerne altid får masser af konkrete redskaber og ny viden, de kan bruge i hverdagen.

Vælg dato

Webinar
1. april 2022
Webinar
23. september 2022
Webinar
14. april 2023

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk