Hvornår har en bygning udtjent sin levetid? Teoretisk er huse bygget til at stå i århundreder, men i praksis river danskerne i gennemsnit ca. 1.100 huse ned om året og erstatter dem med nybyggeri.
Årsagerne kan være mange. Men hvordan kan håndværkere understøtte, at vi i højere grad bevarer den eksisterende bygning frem for at rive den ned?
På dette webinar, som afholdes af Videncenter for Energibesparelser i Bygninger, får du indblik i, hvordan du kan være med til at fremme renovering frem for riv-ned-og-byg-op.
Webinaret gennemføres den 11. december 2023, kl. 14.00 – 15.00 på Teams.
De danske énfamiliehuse udgør 41 % af det opvarmede areal i Danmark. Og der er gang i både husbyggeriet og renoveringsprojekter i de danske hjem.
Alligevel er den almene dansker en overset målgruppe, når vi omstiller til cirkulær økonomi og klimabesparelser gennem sænket materialeforbrug samt energiforbedringer.
Som rådgiver eller udøvende inden for ét eller flere håndværksfag eller totalentreprise, har du daglig kontakt til de private bygningsejere.
Her kan tidspres, priskonkurrence, økonomi og travlhed være med til at skabe svære kår for den renovering, som familien ønsker sig frem for en nedrivning.
Et projekt med Teknologisk Institut, BUILD fra Aalborg Universitet og virksomheden Responsible Assets har undersøgt, hvilke udfordringer ”familien Danmark” typisk står overfor, når de ønsker at renovere.
På webinaret får du gennem en række cases indblik i typiske problemstillinger ved større renovering og transformation af énfamiliehuse.
Målet er at hjælpe dig som professionel håndværker eller rådgiver med at blive bedre til at møde bygningsejer på deres præmisser gennem en bedre forståelse af kunderejsen og på den måde bidrage til, at vi renoverer og transformerer mere og bedre.
Foto øverst: Colourbox.
Webinaret afvikles som et Teams Live Event og vil blive optaget. Optagelsen vil efterfølgende blive uploadet til Videncenter for Energibesparelser i Bygningers hjemmeside på byggeriogenergi.dk.
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk