Kurser

Webinar: Uddannelsen Ledelse 4.0

Deltag på 1 times webinar fra kl. 14.00 til 15.00; om uddannelsen ”Ledelse 4.0 – Fremtidsorienteret ledelse” . Kom og få indsigt i kravene til fremtidens lederskab. Rust dig til fremtidens udfordringer i en digital virkelighed.

Digitalt lederskab og innovation

Ledelse 4.0 er et program for dig, der er leder, projektleder eller fagspecialist og arbejder med at implementere nye teknologier og andre større forandringer i virksomheden. Du ønsker at forstå de muligheder og grundlæggende forandringer, som den teknologiske udvikling medfører – og hvad det kræver dig som leder og forandringsagent.

På uddannelsen får du:

  • Et overblik over de vigtigste digitale megatrends, samt praktiske ”hands-on” erfaringer med udvalgte teknologier.
  • En introduktion til de nyeste tendenser inden for ledelsesteori. Kæd denne viden sammen med de nye krav, som udviklingen stiller til din lederrolle.

Er du nysgerrig på, om denne uddannelse er noget for dig, så tilmeld dig webinaret og få svar på dine spørgsmål. Du får på webinaret en kort forsmag på uddannelsen "Ledelse 4.0 – Fremtidsorienteret ledelse i mødet mellem teknologi, organisation og mennesker". Læs mere om forløbet.

Udbytte af webinaret

Mød den primære underviser Karen Marie Fiirgaard og hør om:

  • Lederprogrammets opbygning og hvad der gør det unikt
  • Hvem der er i målgruppen for uddannelsen
  • Hvordan din situation og hverdag inddrages i forløbet
  • Uddannelsens fokus på forandringsledelse, kultur og kommunikation
  • Hvad du – og ikke mindst din virksomhed – får ud af at investere i uddannelsen

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Underviser

Karen Marie er erhvervspsykolog og har arbejdet med ledelse og positiv psykologi på nogle af Danmarks største arbejdspladser og deltaget i større projekter i ind-og udland, igennem de seneste 26 år. Hun er tilknyttet Master Uddannelsen i Positiv Psykologi ved Aarhus Universitet, som beskikket censor, og har bidraget til forelæsningsrækker om Positiv Psykologi i ledelse på Folkeuniversiteter i hele landet. Karen Marie har især fokus på ledelse, organisationsudvikling, trivsel, mangfoldighed og stresshåndtering. De seneste år har ledere fra både offentlige og private arbejdspladser flittigt brugt Karen Marie som coach og supervisor.
 

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på