Kurser

1 dags webinar 
Online seminar med live oplæg

Webinar: Uddannelsen Ledelse 4.0

9. februar 2023 Webinar
DKK  0
Nr. 90260 A

Deltag på 1 times webinar fra kl. 14.00 til 15.00 om lederuddannelsen ”Ledelse 4.0 – Fremtidsorienteret ledelse”. Kom og få indsigt i kravene til fremtidens lederskab og hør, hvordan du på uddannelsen ruster dig til fremtidens ledelsesmæssige udfordringer og muligheder i en digital virkelighed.

Digitalt lederskab og innovation

Ledelse 4.0 er et program for dig, der er leder, projektleder eller fagspecialist og arbejder med at implementere nye teknologier og andre større forandringer i virksomheden. Du ønsker at forstå de muligheder og grundlæggende forandringer, som den teknologiske udvikling medfører – og hvad det kræver dig som leder og forandringsagent.

På uddannelsen får du et overblik over de vigtigste digitale megatrends, praktiske ”hands-on” erfaringer med udvalgte teknologierb og introduktion til de nyeste tendenser inden for ledelsesteori. Denne viden kædes sammen med de nye krav, som udviklingen stiller til din lederrolle.

Er du nysgerrig på, om denne uddannelse er noget for dig, så tilmeld dig webinaret og få svar på dine spørgsmål. Du får på webinaret en kort forsmag på uddannelsen "Ledelse 4.0 – Fremtidsorienteret ledelse i mødet mellem teknologi, organisation og mennesker". Læs mere om forløbet.

Udbytte

  • Mød den primære underviser Karen Marie Fiirgaard
  • Hør om uddannelsens opbygning, og hvad der gør den unik
  • Bliv afklaret om, hvorvidt du er i målgruppen for uddannelsen – og om den matcher dine udviklingsønsker
  • Hør, hvordan din situation og hverdag inddrages i forløbet
  • Lær mere om uddannelsens fokus på forandringsledelse, kultur og kommunikation
  • Få indblik i, hvad du – og ikke mindst din virksomhed – får ud af at investere i uddannelsen

Det får du på webinaret

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 120 deltagere

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.

23680
Underviser

Karen Marie Fiirgaard

Karen Marie er erhvervspsykolog og specialiseret i ledelse og positiv psykologi. Hun har arbejdet på nogle af Danmarks største arbejdspladser og bruges flittigt af offentlige og private som coach og supervisor. Hun er beskikket censor ved Master Uddannelsen i Positiv Psykologi ved Aarhus Universitet og har bidraget til flere forelæsningsrækker på landets folkeuniversiteter. Karen Marie har særligt interesse inden for ledelse, organisationsudvikling, trivsel, mangfoldighed og stresshåndtering.

Vælg dato

Webinar
9. februar 2023

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

Selvledende medarbejdere - sådan leder du dem

Ønsker dine medarbejdere sig større spillerum og mulighed for at påvirke deres job? Selvledelse ses af mange virksomheder som en totalløsning til at dække alle behov...

Læs mere
 

TI-POD - EP #23: Personlig ledelsesstil

Podcast episode 23

Læs mere
 

Ledelse og filosofi kan være to sider af samme sag

Brug filosofien og menneskesynet fra de historiske perioder til at skabe en bedre forståelse af dine medarbejdere og din ledelsesstil.

Læs mere