Kurser

Billede der illustrerer kurset

XML kurser

Deltag på et af Teknologisk Instituts kurser inden for XML og lær, hvordan de forskellige XML-relaterede teknologier fungerer – og hvordan du kan bruge XML til at strukturere, transportere og gemme data. Lær også hvordan programmer og applikationer i forskellige programmeringssprog, kan dele data med hinanden via XML.

Vi tilbyder både kurser på begynder og grundlæggende niveau, samt kurser til en erfarne XML-bruger der ønsker mere avanceret viden om markup-sproget.

Tilmeld dig et kursus allerede i dag og øg dine kompetencer inden for XML.

Læs mere

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Hvad er XML?

XML (Extensible Markup Language) er et markup-sprog, der anvendes til af udveksle informationer mellem computere - både offline og online.

XML er designet til at lagre og transportere data, og muliggør, at programmer og applikationer skrevet i forskellige programmeringssprog, kan tale med hinanden og udveksle data via XML. Med XML kan to udviklere således bygge programmer og applikationer, der let kan kommunikere via XML.

XML er et selv-beskrivende sprog, hvor du selv definerer dine tags, så du nemt kan angive, hvilke informationer din XML-fil skal indeholde. Sproget er designet til at være letlæseligt for mennesker og maskiner.

XML er et frit anvendeligt sprog, der ikke er patenteret, og er standardiseret af WC3.