Insektværdikæden - Processering

Rikke  Miklos

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 74.

Processering

Insektværdikæden - Processering

På Teknologisk Institut arbejder vi med processering af insekter, både når de skal bruges til fødevarer og til foder. I dag bliver insekterne primært bearbejdet med henblik på anvendelse i fødevarer, enten i deres hele form eller formalet til mel som kan anvendes i brød, pasta, energibar eller andre sammensatte produkter.

Forskellige teknikker kan anvendes til processering af insekter afhængig af hvordan de skal anvendes efterfølgende. På Teknologisk Institut har vi bl.a. arbejdet med tørring, formaling og ekstrudering af insekter til foder og fødevarer. Teknikkerne er vigtige for at sikre en høj-kvalitets protein i det endelige produkt.

 Teknologisk Institut tilbyder

  • Analyse af fødevare- og fodersikkerhed
  • Faciliteter til tørring, formaling og ekstrudering
  • Toksikologiske og allergene vurderinger
  • Produktudvikling

Projekter

inVALUABLE 

Se mere