Plate Handling Robot

Kurt  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 11.

Blå robot

Plate Handling Robot

Hvad er en Plate Handling Robot?
Vores Plate Handling Robot er en robotløsning til kombineret håndtering og luftning af pladeformede emner ved hjælp af en 2-grebsmodel, der sikrer, at pladerne ikke binder til hinanden, men let kan adskilles.

Hvorfor vælge en Plate Handling Robot?
Robotten er yderst velegnet til håndtering af pladeformede emner lige fra plastposer over aluminiumplader til skiveskåret pålæg. Kun fantasien sætter grænser. Når pladeformede emner stakkes til transport, presses luften mellem emnerne ud. Det bevirker, at emnerne efterfølgende binder sig til hinanden på grund af gnidningsmodstanden og vakuummet. Med en traditionel robot kan man klare håndteringen, men ikke luftningen af emnerne. Det problem løser en Plate Handling Robot via 2-grebsmodellen.

Robotteknologi tilbyder Plate Handling Robot som pilotproduktion
Vi hjælper med at udvikle, tilpasse og indkøre robotten, så vi finder frem til den bedste løsning for din produktion, uden de økonomiske risici, der normalt er forbundet med en større produktionstilpasning.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?
Robotteknologi tilbyder fleksible robotløsninger og -komponenter inden for mekanik, elektronik og konstruktion. Vi analyserer dit behov og rådgiver om vores robotløsninger, ligesom vi underviser i deres betjening. Vi tilbyder vores fleksible, mobile robotceller som pilotproduktion og industriel produktion i mindre skala.

  • Alt efter dit behov klarer vores Plate Handling Robot små emner på få centimeter og gram og helt op til tre meter og 100 kg
  • Robotten håndterer 30-300 processer eller enheder i timen. Med konfigurationen på plads tager opsætning og start af produktion typisk 1-3 dage.