Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Produktudvikling - smagstest af fødevarer

Anne Camilla Bejerholm

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 59.

Tilberedning af kød

Produktudvikling - smagstest af fødevarer

Udvikling af kvalitetsfødevarer forudsætter, at kvaliteten af det færdige produkt kan kontrolleres og dokumenteres.

En smagstest er derfor et vigtigt redskab ved produktudvikling, og det er vigtigt at vælge de rigtige analyser undervejs i produktudviklingsforløbet. I slutfasen kan der suppleres med en mindre forbrugertest.