Robotic Composite Making

Kurt  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 11.

Robotic Composite making

Robotic Composite Making

Robotic Composite Making er ”industriens 3D-printer” til produktion af kompositprodukter i stor skala. Teknologisk Institut tilbyder ydelsen som pilotproduktion.

Hvad er Robotic Composite Making?
Robotic Composite Making er kompositfremstilling i stor skala, hvor robotter opbygger kompositemnet helt uden manuelle processer.

Hvorfor vælge Robotic Composite Making?
Kompositprodukter har mange gode egenskaber såsom et højt styrke-/vægtforhold, men de er også dyre at fremstille. Desuden stiller de store kvalitetskrav til produktionen, mens frihedsgraderne under udformningen ofte er ret begrænsede. Med Robotic Composite Making er den manuelle udlægningsproces erstattet af robotter, som sammensætter kompositmaterialerne. Fibermaterialet er enkelttråde, der vikles eller udlægges i den ønskede form, hvilket kan være alt lige fra cykler til skibe.

Hvad er fordelene ved Robotic Composite Making?
Virksomheden sparer tid og dermed penge, da de manuelle processer minimeres.
Desuden optimeres materialeforbruget, og spild undgås. Endelig øges kvaliteten væsentligt, og der opstår langt større frihedsgrader for konstruktion og design af fremtidige produkter.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Robotteknologi hjælper med at udvikle, tilpasse og indkøre robotløsninger og robotkomponenter inden for mekanik, elektronik og konstruktion i samspil med dig. Vi tilbyder vores fleksible, mobile robotceller som pilot- og industriel produktion i mindre skala, og vi underviser i betjening af løsningerne.
  • Alt efter dit behov kan vi med Robotic Composite Making producere emner fra få centimeters længde og op til flere hundrede meter. Der er ingen vægtmæssige begrænsninger, og kompleksiteten kan være meget stor. Leveringstiden afhænger helt af emnet.