Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Sensorik som kvalitetskontrol

Anne Camilla Bejerholm

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 59.

Sensorisk kvalitetskontrol

Sensorik som kvalitetskontrol

En smagstest er et vigtigt redskab, når der arbejdes med kontrol af fødevarer. Smagstesten er med til at sikre den bedst mulige kvalitet i forbindelse med en sensorisk kvalitetskontrol.

Håndteringen af det daglige arbejde med sensorisk kvalitetskontrol kan lettes ved at udarbejde produktspecifikationer for en virksomheds produkter.

Produktspecifikationer vil være en hjælp til at ”tale samme sprog” under en bedømmelse, da specifikationer sikrer, at dommerne har ens definitioner af specifikke egenskaber (lugt, udseende, smag og tekstur).