Smagsbeskrivelser af fødevarer

Anna Kirsten Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 64.

Smagsbeskrivelse

Smagsbeskrivelser af fødevarer

Vil du sikre, at dine produkter lever op til forbrugernes forventninger til smag, mundfornemmelse, tekstur, lyd og udseende?

For gensalg er det vigtigt, at forbrugerne i købssituationen eller beslutningsprocessen oplever den forventede smagsoplevelse, som produktet kan give i så stor udstrækning som muligt.

Teknologisk Institut kan hjælpe dig med smagsbeskrivelser af dit produkt. Vi har et professionelt smagstrænet panel tilknyttet vores Sensoriske Laboratorium, der arbejder med at beskrive og ”sætte ord på”, hvad forskellige fødevareprodukter smager af.

Panelet tager alle sanser i brug: smags-, lugte-, høre-, føle- og synssansen, når et produkt(er) skal beskrives.

Panelet er trænet i at beskrive produkters karakteristika i objektive termer som f.eks. sødme, bitterhed, sprød, lavendel osv. samt mere emotionelle termer som feminin, maskulin, rolig, overrasket, glad, troværdig osv.  

Din fordel er, at du får et trænet panels (6-8 personer) ord. De er uvildige og giver en mere objektiv beskrivelse, som er videnskabelig funderet.