Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Smagsbeskrivelser af fødevarer - Anvendelsesområde, metode og pris

Inger  Olesen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 84.

Smagsbeskrivelse

Smagsbeskrivelser af fødevarer - Anvendelsesområde, metode og pris

Smagsord og beskrivelser

Generelt kan smagsbeskrivelserne anvendes til formidling af et produkts smags- og teksturkarakteristika. Beskrivelserne bruges til at tiltrække forbrugernes opmærksomhed og bruge det som USP (unikke selling point) i forhold til konkurrerende produkter. De kan også bruges som en del af et brand identity.

Kort fortalt

  • Til produktetiketter
  • Til kommunikation og markedsføring generelt, fx hjemmesider, reklamer, emballage, apps, produktinformation
  • Til at forbedre emballagedesign

Vi bruger metoder som ordudvikling, Check-All-That-Apply, Flavourhjul, referencestoffer/produkter mv.