Stabilisering - Mikroindkapsling

Anne Louise Dannesboe Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 55.

Stabilisering - Mikroindkapsling

Stabilisering - Mikroindkapsling

Mange biomasser indeholder ustabile højværdikomponenter som med fordel kan udvindes og stabiliseres. Stabiliseres de ikke vil de blive nedbrudt enten under opbevaring (f.eks. vitaminer) eller i kroppen inden de optages (f.eks. Probiotika). Teknologisk Institut arbejder med stabilisering af foder og fødevare ingredienser gennem mikroindkapsling. Denne teknologi kan desuden smagsmaskere ingredienser med ønskede funktionelle egenskaber, men med uønsket afsmag til produktet.

Teknologier

  • Fluid bed indkapsling og agglomerering
  • Spraytørring og spraykøling
  • Frysetørring
  • Emulsioner

Cases