Logistikteknolog.dk - Alumni for logistikteknologer

Finn  Zoëga

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 70.

Logistikteknolog.dk - Alumni for logistikteknologer

Deltagere, som har afsluttet Logistikskolen kan med rette være stolte af deres præstation.

Uddannelsen som fører til titlen logistikteknolog.dk varer i 9 måneder og deltagerne arbejder seriøst med 10 brevopgaver og deltager samlet på 3 x 3 dages workshop i Taastrup på Teknologisk Institut.

Logistikteknolog.dk - diplomet, der giver ret til at benytte titlen fra uddannelsen LogistikskolenSom en væsentlig del af Logistikskolen, har deltagerne i perioden udarbejdet en projektopgave, der tager udgangspunkt i en logistisk problemstilling fra egen virksomhed. Dette er ofte opgaver, som direkte løser et problem, som har stor relevans for den enkelte virksomhed.

Projekterne præsenteres for de øvrige deltagere på den sidste workshop og deltagerne får således en god feedback på opgaven, og der lægges op til god erfaringsudveksling og dialog.

I de 2 første workshops bliver deltagerne præsenteret for en kombination af logistikrelaterede emner med indlæg fra Emballage og Transports egne lærerkræfter samt eksterne foredragsholdere, og der er indlagt flere spændende virksomhedsbesøg. På tredje og sidste workshop har deltagerne måttet igennem en 4 timers skriftlig eksamen.

For at få diplom og ret til at kalde sig logistikteknolog.dk, skal deltagerne på Logistikskolen have godkendt alle 10 brevopgaver, deltage aktivt i de 3 workshops, udarbejde projektopgaven, som skal godkendes og til sidst og ikke mindst bestå den skriftlige 4-timers eksamen.

Diplomet giver deltagerne ret til for fremtiden at titulere sig "Logistikteknolog, DK" (forkortet Log.tek.DK) eller "Logistics Technologist, DK" ("Log.Tech.DK").

Pris for bedste logistikopgave
Hver årgang uddeles en pris for årets bedste logistikopgave. Prisen går til en gennemarbejdet og flot opgave, som belyser et væsentligt tema indenfor logistikken på en grundig og kreativ måde.

Gennemgående er afslutningsopgaverne på Logistikskolen af høj kvalitet og behandler interessante logistiske problemstillinger fra deltagernes egne virksomheder.

Logistikskolen - nye hold i september  og marts måned hvert år
Tilmelding og yderligere informationer kan få på http://www.teknologisk.dk/806

Logistikteknolog.dk Alumni - netværk for nuværende og tidligere elever fra Logistikskolen.Logo for Logistikskolen

Lille LinkedIn Logo

Kursisterne og virksomhederne har igennem årene udtrykt stor tilfredshed med uddannelsen, som dækker det store gab, der i dag eksisterer i tilbudet af efteruddannelser for personer, der har en merkantil faglig basisuddannelse eller relevant erhvervserfaring, men som ikke har tid eller mulighed for at gennemføre en handelshøjskole- eller universitetsuddannelse.

Nuværende og tidligere elever vil kunne udveksle ideer og meninger i dette netværk