Måletekniske dage - Smart Grid og toksikologi

Poul  Jeremiassen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 09.

Måletekniske dage - Smart Grid og toksikologi

EFH juli 2010I dagene onsdag 30. maj og torsdag 31. maj 2012 danner Teknologisk Institut rammen om Måletekniske Dage.  Her kan du både besøge specialudstillingen, hvor leverandører af måleteknisk udstyr og virksomheder, der leverer serviceydelser inden for måleteknik og metrologi, viser deres produkter samt deltage i konferencerne ”Metrologidagen” og ”Måletekniske dage – sessions”.

Læs mere om Måletekniske dage

Metrologidagen den 30. maj er en årlig tilbagevendende begivenhed. Den har afsæt i Verdensmetrologidagen, som efterhånden afholdes i mere end 80 lande. I år er det bl.a. måling og sikkerhed, Smart Grid og toksikologi, der er i fokus. Dagen er et samarbejde mellem DI, DANIAmet og DANAK.

Læs mere om Metrologidagen

Måleteknik 200.Måletekniske dage - sessions den 31. maj indeholder en række indlæg inden for måletekniske fagområder som temperatur, fugt, partikler, mikroflow og geometri. Der bliver også mulighed for at få en rundvisning i EnergyFlexHouse. Der er 4 sessions, som behandler og belyser en række væsentlige emner:

  • Session 2A – Praktiske problemstillinger i procesmålinger
  • Session 2B – Længde, form og geometri
  • Session 2C – Medico og mikroflow
  • Session 2D – EnergyFlexhouse – måling, dataopsamling og datapræsentation

Læs mere om Måletekniske dage – sessions