Metrologidag - 2012-15 - 2015

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 12 04.

Metrologidag - 2012-15 - 2015

Lys i Metrologien

Målinger baseret på lys får øget betydning i fremtiden, og fotonik er af EU-Kommissionen udpeget til at være en af de ”Key Enabling Technologies”, som EU skal satse på fremover.
2015 er af UNESCO kåret til LYSETS år. Det følger den internationale metrologidag selvfølgelig op på, og det gør vi også med den danske metrologidag, som bliver afholdt:

Mandag den 18. maj 2015 i Industriens Hus,
H. C. Andersens Boulevard 18, kl. 9:30 – 13:00

Vi indbyder til en dag, hvor interesserede og eksperter kan mødes og få indsigt, fremsyn og overblik over lysets anvendelser til metrologi. Med fem spændende indlæg vil vi danne rammerne for en debat, hvor vi drøfter aktuelle og fremtidige behov for lysbaserede metrologiske målinger. Efter det formelle program vil drøftelserne kunne fortsætte over frokosten.

Reserver dagen allerede nu. Deltagelse i dagen koster 600 kr. ekskl. moms. Program og tilmelding udsendes senere. Vi glæder os til at se jer.

Den danske Metrologidag arrangeres i samarbejde af DANAK, DELTA, DFM, DI, Force Technology og Teknologisk Institut.