Materialer

Mikkel  Agerbæk

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 90.

Materialer

Materialer

Materialeudvikling har alle dage været en hjørnesten i udviklingen af samfundet og vores velfærd. Ikke mindst i disse år, hvor Danmark på bagkanten af en voldsom finanskrise ser frem mod et ændret globalt konkurrencemarked, hvor differentiering og udvikling af nicheprodukter er en forudsætning for afsætningen af produkter.

Valg af materialer og intelligent anvendelse af de nye muligheder, som materialeforskningen skaber, er et vigtig parameter for mulighederne for fortsat produktion i Danmark.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?
Divisionen Materialer bygger på mange års erfaring med udvikling og anvendelse af materialer i industrielle sammenhænge. Vi deltager i forskning og udvikling sammen med de bedste universiteter og forskningsinstitutter, og vi rådgiver industrien om muligheder og udfordringer på materialeområdet.

Divisionen udgør mere end 120 topkvalificerede specialister og eksperter, der sikrer en bred forankring i industriens udfordringer. Vi har deltaget i mere end 100 forsknings- og udviklingsprojekter over de seneste fem år, og vi servicerer årligt mere end 3.000 unikke kunder.

Se mere om