Mikrobiologiske analyser - Anvendelsesområde, metode, pris

Lene  Meinert

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 67.

petriskålen med ”rødt agar”

Mikrobiologiske analyser - Anvendelsesområde, metode, pris

Vi tilbyder akkrediterede analysemetoder til dokumentation af bakterier i fødevarer.

 

Aerobt kimtal ved 30°C, 20°C og 6,5°C  NMKL 86, 2013

Mælkesyrebakterier  NMKL 140, 1991

Enterobacteriaceae  NMKL 144, 2005

Yersinia enterocolitica  NMKL 117, 1996

Listeria monocytogenes  NMKL 136, 2010

Salmonella  NMKL 71, 1999

Salmonella  DS/EN ISO 6579, 2017

E. Coli  NordVal 014 AOAC

Pris

Kontakt os for information om priser

Læs mere DANAK