Miljøminister Ida Auken besøgte Teknologisk Institut - 2012

Ulrik  Hindsberger

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 85.

Miljøminister Ida Auken besøgte Teknologisk Institut - 2012

Teknologisk Instituts direktør for Energi og Klima, David Tveit, tog imod Ida Auken sammen med Jesper Nybo Andersen, der er bestyrelsesformand i Dansk Miljøteknologi. Foreningen har i dag 70 medlemsvirksomheder – heriblandt Teknologisk Institut, der har været medlem i tre år.

- Vi er glade for at kunne lægge fysiske rammer til dette arrangement om miljøteknologi og klimatilpasning, da emnet er meget relevant og aktuelt for mange af de aktiviteter, vi har her på Instituttet, forklarede David Tveit og tilføjede, at fx Rørcentret har mange netværksaktiviteter inden for klimatilpasningsområdet.

Rørcentret netværkede på Dansk Miljøteknologis årsmøde
Rørcentrets chef Ulrik Hindsberger var også til stede på Dansk Miljøteknologis årsmøde.   

- Det er en rigtig stor netværksdag, hvor der er mange interessante virksomheder med, som vi allerede arbejder med og eller gerne vil arbejde med. Så vi er to fra Rørcentret, der benytter os af chancen til at vise os lidt frem for at fortælle de andre virksomheder om, hvad vi laver fx på vores traditionsrige Rørcenterdage og inden for fremtidens håndtering af regnen fra de voldsomme skybrud i byerne, fortalte Ulrik Hindsberger.

Ida Auken understregede fra talerstolen, at der er fare for, at Danmark bliver halet inden om af udlandet, når det gælder udvikling af grønne miljøteknologier, og at virksomhederne skal hjælpe Danmark med at ’komme ud over rampen’ med at finde løsningerne og skabe ’fyrtårnsprojekter’, så der kan komme ’fuld fart på den grønne udvikling’.
 

Jesper Nybo Andersen, Ida Auken og David Tveit

Jesper Nybo Andersen (tv.) fra Dansk Miljøteknologi tog imod miljøminister Ida Auken sammen med David Tveit (th.) fra Teknologisk Institut.

Ida Auken

Ida Auken talte til de 120 deltagere på Dansk Miljøteknologis årsmøde, der blev afholdt på Teknologisk Institut.