Mød os på Agromek

Stine Thit Jensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 50.

Drone i majs

Mød os på Agromek

Mød os på AGROMEK i hal E stand 4200 alle dage den 27.-30. november 2018.

Teknologisk Institut er en del af Agromania, et nyt område i hal E på Agromek, hvor der er fokus på innovation og fremtidens løsninger til agroindustrien. På vores stand vil I opleve fremtidens teknologi, fødevarer & robotter. På standen præsenterer vi blandt andet vores nye 2-stjernede OnFarmPlus koncept til markforsøg, vores bud på fremtidens fødevarer, bæredygtige bioressourcer og stærke materialekonstruktioner.

 Besøg indlægsscenen 'Speakers Corner' på Agromania og hør spændende indlæg om fremtidens landbrug. Teknologisk Institut deltager med en række faglige indlæg med forskellige vinkler på digitalisering, droner i planteavlen, 3D printede fødevarer og fremtidens maskinteknologi til landbruget. Se programmet for indlæggene her.

På biogasscenen i hal K giver Teknologisk Institut ligeledes faglige indlæg om udvinding af fosfor fra afgasset gylle. Man kan også høre nyt om teknologier til håndtering af dybstrøelse og om mulighederne for at begrænse tabet af metan på biogasanlæg. Se program for indlæggene på biogasscenen her.