Nanomaterialer ifølge REACH

Christoffer Mølleskov Pedersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 10 55.

En hånd der holder en prøveholder med små sorte partikler

Nanomaterialer ifølge REACH

DTI tilbyder en karakteriseringspakke til analyse af nanomaterialer i henhold til REACH-retningslinjerne

Fra januar 2020 blev EU-forordningen REACH opdateret med nye krav til både nye og registrerede nanomaterialer. Kravene gælder for ethvert stof, der kan indeholde nanomaterialer - ikke kun for materialer, der er fremstillet specifikt som nanomaterialer. Formålet med lovgivningen er at sikre, at kemikalier, der bruges i EU, er sikre for både mennesker og miljø.

I henhold til REACH skal nanomaterialer dokumenteres med hensyn til partikelstørrelser, størrelsesfordeling, morfologi, overfladekemi og overfladeareal. Et typisk eksempel på materialer, der kan indeholde nanomaterialer, er pulver - vidt brugt i den medicinske og kosmetiske industri.

Hvad kan DTI gøre for dig?

DTI tilbyder en pakkeløsning, hvor nanomaterialer / nanoformer i dit produkt er dokumenteret med det formål at opfylde kravene, der er stillet af EU i REACH-forordningen, bilag VI. Vores tjenester vil blive tilpasset dine behov og indeholder beskrivelser af fysisk-kemiske materialeegenskaber i henhold til EU-definitionen af ​​nanomaterialer:

For at komme i kontakt med vores eksperter, bedes du kontakte os via kontaktformularen.