Ny fødevarekonference ser dagens lys

Dorte  Petersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 33 45.

Fremtidens fødevarer

Ny fødevarekonference ser dagens lys

Teknologisk Institut lancerer ny fødevarekonference, der sætter spot på udfordringer og teknologiske løsninger i fremtidens bæredygtige fødevareproduktion. Konferencen løber ad stablen den 19. november 2020 i Taastrup.

Fødevareindustriens interessenter efterspørger grøn omstilling og klimaneutral fødevareproduktion. Det stiller nye krav til branchen om bæredygtige løsninger og innovation.

–  Klimaneutral og bæredygtig fødevareproduktion er fødevarebranchens største udfordring og mulighed. På en ny konference kommer vi med bud på, hvordan teknologi kan bidrage til denne agenda. Vores mål med konferencen er, at endnu flere virksomheder får adgang til denne viden og til at samarbejde med hinanden og med os, siger Lars Hinrichsen, divisionsdirektør på Teknologisk Institut.

Oplev ny teknologi

Til konferencen på Teknologisk Institut får deltagerne indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan gøre en forskel i en bæredygtig produktion. Konferencen byder på en blanding af inspirationsoplæg i flere spor og konkret demonstration af de nye muligheder.

Midt på dagen er der pause i indlæggene og adgang til et messeområde. Her viser Teknologisk Institut nye teknologier frem, som er på vej, men endnu ikke er at finde på markedet. Derudover demonstrerer indbudte virksomheder eksempler på klimasmarte løsninger og produkter,

Smag på fremtiden 

Ingen fødevarekonferencen uden mulighed for at smage på fremtidens bæredygtige fødevarer. På konferencen vil deltagerne på messeområdet kunne fx smage på nye plantebaserede koncepter og produkter med insekter.

Der vil også være forskellige demonstrationer af fx cellulosebaseret fødevareemballage, digital proceskontrol og en app, der måler dyrevelfærd og kødkvalitet.

Læs mere, og tilmeld dig
Det koster kun 750 kr. ekskl. moms at deltage. Konferencen foregår den 19. november 2020 på Teknologisk Institut i Taastrup. Se program med de forskellige spor og tilmeld dig her. Eksterne speakers og messeudstillere vil løbende blive annonceret.

Den teknologiske udvikling går så stærkt, at Teknologisk Institut forventer, at konferencen bliver en tilbagevendende begivenhed hvert eller hvert andet år. Målgruppen for konferencen er virksomhedsledere, produktudviklere, og produktions- og kvalitetschefer fra virksomheder, som retter sig mod en bæredygtig agenda.