Opfind.nu/Mindset Trainers

Anette Høgh Sonnichsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 52.

Opfind.nu/Mindset Trainers

Praktisk undervisning i innovation til uddannelsesinstitutioner

Som er en integreret del af Opfinderrådgivningen ved Center for Idé & Vækst er Mindset Trainers et vigtigt undervisnings- og træningstiltag. Formålet med Mindset Trainers er, gennem uddannelse og træning af studerende i praktisk idéskabelse, idévalidering og idékommercialisering, at sikre, at studerendes gode ideer omsættes til værdi og bidrager til at styrke Danmarks fremtidige konkurrenceevne og vækst.

Undervisningstilgangen i Mindset Trainers bygger på Opfinderrådgivningens mere end 40 års praktiske erfaring med at modne og nyttiggøre ideer fra danske opfindere. Mindset Trainers uddanner fremtidens værdiskabere med et stærkt praktisk afsæt og fokus på at:

 • Introducere praktiske værktøjer og metoder, som kan bidrage til at skabe gode ideer, validere disse og nyttiggøre dem.
 • Skabe læring for både elever og undervisere, der sætter dem i stand til at identificere nye innovationsområder og omsætte disse til relevant ideudvikling gennem en praktisk og hands-on tilgang.
 • Øget fokus på de praktiske dimensioner i innovation og entrepreneurship
 • Et højnet niveau af de praktiske innovationskompetencer hos undervisere og elever
 • Et øget og forbedret output af samfunds- og markedsmæssigt interessante ideer fra uddannelsesinstitutioner

Aktiviteter
Årligt træner Opfind.nu/Mindset Trainers mere end 2.000 studerende fra hele landet i praktisk innovation. I perioden 2016-18 fokuseres især på 6 strategiske samarbejder med følgende uddannelsesinstitutioner:

 • Aalborg Universitet
 • Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE)
 • Erhvervsakademi Aarhus (EAAA)
 • Københavns Erhvervsakademi (KEA)
 • University College Sjælland (USCJ)
 • Syddansk Universitet (IDEA)

Tilsvarende har Mindset Trainers et tæt samarbejde med Patent- og Varemærkestyrelsen og Fonden for Entreprenørskab. Vi er hyppige oplægsholdere og deltagere i dommer-, mentor- og jurygerninger ved lokale, regionale og landsdækkende entreprenørskabs-konkurrencer. Tilsvarende stiller vi vores prototypeværksted Fablab TI til rådighed for studerendes innovative ideudvikling.

Vil du vide mere?

Så kontakt Anette Høgh Sonnichsen på ahso@teknologisk.dk / 72202852 og hør, hvordan vi kan samarbejde. Vi er altid interesserede i at styrke vores arbejde og skabe nye samarbejdsrelationer og projekter.

Opfind.nu/Mindset Trainers er støttet med midler fra Forsknings- og Innovationsstyrelsen.