Pilotproduktion med sheet-2-sheet screen printning

Zachary J. Davis

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 07.

Pilotproduktion med sheet-2-sheet screen printning

RISE Acreo kan hjælpe dig i gang med pilotproduktion med deres sheet-2-sheet screen tool. Teknologisk Institut formidler kontakten mellem det internationale R&D-center og dansk erhvervsliv.

RISE Acreo har mange års erfaring med screen-printning på både faste og fleksible substrater. Screen printning er en fuld digital proces, som kan bruges til at fremstille en række komponenter såsom elektronik, keramik, sensorer og medicin. 

Kom godt fra start
Vi hjælper dig i gang med screen printning. Gennem vores samarbejde med RISE Acreo kan du få hjælp til udvikling og pilotproduktion af dit nye produkt. RISE Acreo stiller desuden state of the art-udstyr til rådighed.

Om Teknologisk Instituts samarbejde med RISE Acreo
Teknologisk Institut indgår i et partnerskab med RISE Acreo, som er et uafhængigt R&D-center. Det sker under resultatkontrakten X2 - Internationalt GTS-samarbejde.

RISE Acreo har fokus på udvikling af hybrid printet elektronik. RISE ACREO er en del af den nyligt etablerede RISE-gruppe, som rummer over 2200 medarbejdere og over 60 % of alle R&D-faciliteter i Sverige. RISE ACREO har fem lokationer i Sverige, som fokuserer på fremtidens elektronik og dens industrielle anvendelse. Målet med partnerskabet er at synliggøre mulighederne inden for printet elektronik for danske virksomheder.

Sådan kan vi hjælpe dig
Vi har midler til at finansiere dit demoprojekt, hvor du i samarbejde med Rise-ACREO kan skabe prototyper og pilotproduktion. Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan du kommer i gang med demoprojektet, kan du kontakte sektionsleder Zachary J. Davis på 7220 2507 eller zjd@teknologisk.dk. Zachary kan også fortælle dig mere om RISE Acreos udstyr og kompetencer og formidle kontakten.